Izveido komisiju jaunai pārbaudei KNAB

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien Ministru kabineta sēdē tika pieņemts rīkojums par komisiju papildu pārbaudes veikšanai, lai izvērtētu operatīvo līdzekļu izlietojumu Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB).

Kā portālam «Apollo» pavēstīja Ministru kabineta preses sekretārs Aivis Freidenfelds, komisijai uzdots veikt papildu pārbaudi par operatīvo līdzekļu izlietojumu Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā laikposmā no 2004. līdz 2007. gadam.

Komisiju vadīs Ģenerālprokuratūras Īpaši pilnvarotu prokuroru nodaļas virsprokurora pienākumu izpildītāja Māra Usāne. Komisijas sastāvā iekļauti Valsts kontroles pārstāve Baiba Česka, Informācijas analīzes dienesta Starptautiskās sadarbības departamenta vadītājs Juris Linde, Valsts kases pārvaldnieka vietniece Gunta Medne, Satversmes aizsardzības biroja nodaļas vadītāja Aija Ozoliņa, Drošības policijas pārstāve Arita Pokšta un Finanšu ministrijas Budžeta departamenta direktore Ilonda Stepanova.

Komisijas vadītājai uzdots līdz nākamā gada 20. februārim iesniegt premjeram ziņojumu par veiktās papildu pārbaudes rezultātiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu