Ūdre šova filmēšanas laikā bija Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/I.Kundziņa

Lai arī 24. novembra šovā «Divas zvaigznes» gaidāmā Ingrīdas Ūdres un Rinaldo priekšnesuma vietā skatītājiem tika demonstrēts videosižets, kurā Ūdre atvadās no šova skatītājiem un dalībniekiem, jo viņai jāpamet valsts, viņa filmēšanas dienā bijusi Latvijā, raksta «Privātā Dzīve».

Videosižetā no Centrālās dzelzceļa stacijas bijusī politiķe stāstīja, ka viņai pēkšņi jādodas uz Maskavu un pēc tam arī uz Kairu, lai piedalītos svarīgā sieviešu uzņēmēju konferencē, tomēr šie aizbildinājumi īsti neiztur kritiku, jo 24. novembra šovs tika filmēts 19. novembra vakarā, bet Ūdre uz Maskavu devās tikai divas dienas vēlāk.

Šova aizkulisēs gan runā, ka īstais politiķes aizbraukšanas iemesls bija nu jau gandrīz leģendārā 17. novembra uzstāšanās šovā ar dziesmu «Šeit ir Latvija», par ko Ūdre un Rinaldo saņēma zemāko žūrijas vērtējumu šova «Divas zvaigznes» vēsturē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu