Džeiks Gilenhāls tēlos leģendāru futbolistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .papermag.com

Džeiks Gilenhāls piekritis atveidot galveno lomu biogrāfiskā kino lentē par leģendāro futbolistu Džo Namatu, kurš kļuva par pirmo spēlētāju amerikāņu futbola vēsturē, kurš sasniedza tādu popularitātes līmeni.

Filma stāsta par Namata dzīvi kopš viņa karjeras sākuma līdz brīdim, kad viņš pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados kļuva par kulta figūru. Namats spēlēja komandā «New York Jets», saņēma tolaik rekordlielu atalgojumu (400 tūkstošus ASV dolāru) un pacēla spēli jaunā līmenī, kam pateicoties par futbolu sāka interesēties televīzija.

Tieši spēle un Namata šarms futbola mačus padarīja par TV hītiem, bet pats Namats kļuva par gardu kumosiņu reklāmdevējiem.

Slavu un popularitāti sportā Namats sasniedza, neskatoties uz  traumētajiem ceļgaliem, kuru dēļ ārsti atteicās viņu sūtīt uz Vjetnamu, kur notika karš, jo uzskatīja, ka viņam nav nekādu izredžu izdzīvot kaujas laukā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu