Braiena Adamsa koncerts jau šovakar

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šovakar plkst. 21.00 «Arēnā «Rīga»» notiks leģendārā Kanādas rokmūziķa Braiena Adamsa koncerts.

Koncerts Rīgā notiek 2007. gada Eiropas turnejas laikā, kas sākās jau 23. martā Itālijā, Milānā, un kopumā sniegti vairāk nekā 40 koncerti visā Eiropā. Mūziķis viesosies visās trīs Baltijas valstīs — vakar viņš sniedza koncertu Viļņā, bet jau šodien priecēs fanu pulkus Rīgas koncertā. Pēc Latvijas koncerta viņš dosies uz Tallinu. Pēc koncertiem Baltijā Adamss turpinās koncertēt Helsinkos (7. decembrī) un Sanktpēterburgā (8. decembrī). Turneja noslēgsies 10. decembrī Maskavā.

Latvijā mūziķis ieradīsies ar iespaidīgu personīgo skaņas un gaismas aprīkojumu, kā arī skatuves noformējumu. Tāpēc Latvijas koncerts ar savu tehnisko uzbūvi un skatuvju izvietojumu neatšķirsies no citiem turnejas koncertiem Eiropā. Braiens Adamss sola, ka faniem būs iespēja dzirdēt ne tikai tādus vecos labos pasaules grāvējus kā «Please Forgive Me» un «18 Till I Die», bet arī jaunus un nedzirdētus skaņdarbus, ko mākslinieks plānojis ietvert savā jaunajā albumā, kurš nāks klajā 2008. gada pavasarī.

Braiens Adamss Latviju apciemo jau otro reizi. Pirmoreiz mākslinieks sniedza koncertu 1999. gada 15. jūlijā, un tas bija pirmais tāda mēroga populārās mūzikas izpildītāja koncerts Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu