<i>Ladybird</i> un Igo ieskaņo duetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē skaņu ierakstu studijā «Aktiv Music» tika pabeigts darbs pie divu Latvijā populāru dziedātāju — Ladybird un Igo — kopdziesmas [s:17734].

Tā ir tikai un vienīgi šiem abiem solistiem īpaši izveidota oriģinālkompozīcija, kuras mūzikas autors ir Modris Skaistkalns, bet vārdus sevis dziedātajai dziesmai sarakstīja pats Igo.

Kompozīcijas «Vai vēlos par daudz» ierakstā ir piedalījušies vairāki Latvijā pazīstami un atzīti mūziķi: ģitārists Kaspars Zemītis («Time After Time»), basģitārists Ingars Viļums («Time After Time») un bundzinieks Vilnis Krieviņš («Remix», «The Hobos», «Melo-M»). Klavieres dziesmā iespēlējis un stīgas aranžējis mūziķis un producents Raimonds Tigulis, bet dziesmas producents ir Modris Skaistkalns.

Ideja par dueta ierakstu radās kompānijas «Aktiv Music» producentiem, kad pirms vairākiem mēnešiem tika apstiprināta gan Igo, gan «Aktiv Music» pārstāvētās dziedātājas Ladybird dalība muzikālās izrādes «Angel & Devil» galvenajās lomās. No 14. decembra izklaides aģentūra «Conventa» šo izrādi jeb muzikālajās dzīres piedāvā izrādīšanai Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā.

Kopumā plānots izrādīt 10 izrādes: 14., 15., 21., 22., 26., 28. un 31. decembrī, kā arī 2008. gada 4., 11. un 12. janvārī. Ladybird un Igo duets «Vai vēlos par daudz» būs katras izrādes noslēdzošā dziesma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu