Nāc un atpūties izstādē DZĪVNIEKU PASAULE! (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas materiāls

Klāt gaidītākā izstāde dzīvnieku mīļotāju aprindās!Turpinot pavasarī aizsākto tradīciju, šā gada 21. un 22.septembrī Skonto hallē tiek rīkota starptautiska dzīvnieku izstāde DZĪVNIEKU PASAULE, kas iepriecinās tūkstošiem dzīvnieku mīļotāju no visas Latvijas.

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 600 kaķu un 1500 suņu, bērnu īpaši iemīļotie poniji, lamas un alpakas, čūskas, pērtiķīši, Amerikas feretri un Dienvidamerikas degunlācīši, truši, grauzēji, papagaiļi un citi putni. Apmeklētāju uzmanību piesaistīs arī burvīgie «Mājas sētas» iemītnieki – kazas, aitas, cūciņas un pīles.

Izstādi DZĪVNIEKU PASAULE rīko Skonto halles komanda, Latvijas kaķu mīļotāju asociācija «Mooncat» un Latvijas kinoloģisko biedrību asociācija, tajā piedalīsies viesi no Polijas, Krievijas, Somijas, Beļģijas, Vācijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas. Organizatori ir parūpējušies, lai pasākums būtu interesants cilvēkiem ar dažādiem uzskatiem un gaumi.

Kaķu mīļotāji šoreiz tiks īpaši lutināti. Izstādē būs pārstāvētas 32 kaķu šķirnes, notiks speciālie World Cat Federation ringi – kaķēnu rings, devonreksu rings, meinkūnu rings, WCF Master rings, WCF Duble Master rings. Apmeklētāju acu priekšā divdesmit četru starptautisku izstāžu uzvarētāji cīnīsies par Pasaules čempiona titulu. Tiks izcīnīti arī Interčempiona, Grandinterčempiona, Eiročempiona un Grandeiročempiona tituli. Aizrautīgākie vērotāji tiks aicināti turēt īkšķus par savu favorītu konkursā kaķiem «Best of best», kurā katras dienas noslēgumā sacentīsies piecdesmit labākie kaķu pārstāvji.

Īpašs pārsteigums sagaida arī suņu mīļotājus. Šoreiz un arī turpmāk Skonto hallē notiks Nacionālā sporta suņu daudzcīņa, kur divu dienu garumā suņi sacentīsies augstlēkšanā un tāllēkšanā, skries uz laiku un pārvarēs šķēršļus kopā ar saviem saimniekiem. Izstādē tiks pārstāvētas 49 suņu šķirnes un kupls pulks zinošu speciālistu. Būs virkne konkursu, sporta suņu paraugdemonstrējumi, suņu modes šovi, dejas ar suņiem un suņu talantu individuālā skate kopā ar saimniekiem.

Pieaugušie un bērni varēs noskatīties unikālu uzvedumu «Sarkangalvīte», kurā darbojas suņi un viņu saimnieki. Izrādi ar suņiem galvenajās lomās organizē Jānis Pavlovskis un Skrundas suņu skola.

Izkārtojušies uz Skonto halles mākslīgā zālāja, bērni un viņu vecāki varēs baudīt mākslinieku sarūpētu izklaides programmu. Visas dienas garumā darbosies karuseļi, katru stundu notiks bezmaksas loterijas, kur balvas piešķirs «Lido», «Baskin-Robbins», «Neste», kā arī tiks izlozēta dzīvnieku barība un aksesuāri.

Pasākuma laikā par pazeminātām izstāžu cenām būs pieejamas zooindustrijas jaunākās preces, arī mazās kafejnīcas piedāvās gardumus par ļoti demokrātiskām cenām.

Biļešu cenas:

Pieaugušajiem - 3.50 Ls

Pensionāriem un studentiem - 2.50 Ls (uzrādot apliecības)

Bērniem no 5 g. v. un skolēniem - 2.00 Ls

Ģimenes biļete - 8.00 Ls (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni)

Jaunums! Abās izstādes dienās no plkst. 16.00 līdz 18.00 jebkuras kategorijas biļeti varēs iegādāt par 1.50 Ls

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu