«Sensation White» atgriežas Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2008. gada 7. jūnijā Latvijā atkal notiks vadošais pasaules deju mūzikas pasākums «Sensation White» ar programmu «Love», informē pasākuma rīkotāji «Jet Force» un «Untitled Unlimited».

Lai arī biļešu tirdzniecība sāksies 2. janvārī (pirmo biļešu cena 35 lati), jau no pirmdienas – 17.decembra - plkst. 12.00 visās «Biļešu serviss», «Reklamarket» un «Statoil» kasēs tiks piedāvāti īpaši dāvanu komplekti «Force The  Dancefloor» – divas biļetes uz lielākajiem 2008.gada deju mūzikas notikumiem Baltijā ar atlaidi 15 Ls.

Biļetes uz Paul van Dyk un «Sensation White» kopā maksās 45 Ls, bet, pērkot atsevišķi, to izmaksas sastādītu 60 Ls. Nepalaid garām, jo īpašo biļešu komplektu skaits ir ierobežots!

«Sensation White» 2008. gada jūnijā Latvijā piedāvās programmu «Love», kas izpelnījusies atsauksmes kā viena no labākajām «Sensation White» programmām. Šī pasākuma scenogrāfija veido Ēdenes dārzu. Latviju atkal sagaida gada grandiozākais deju, gaismu, lāzeru un pirotehnikas šovs. Kvalitatīvas un jaudīgas skaņu aparatūras, augstas klases dīdžeji, neredzētas gaismu un lāzeru performances. Dress code – BALTS.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu