Sākusies dāvanu biļešu tirdzniecība uz <i>Paul Van Dyk</i> šovu un «Sensation White»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

No šodienas, 17. decembra, plkst. 12.00 visās «Biļešu servisa», «Reklamarket» un «Statoil» degvielas uzpildes stacijas kasēs nopērkami īpaši dāvanu komplekti «Force The Dancefloor» — divas biļetes uz lielākajiem 2008. gada deju mūzikas notikumiem Baltijā: Paul van Dyk un «Sensation White».

Pērkot biļetes atsevišķi uz abiem pasākumiem, tās izmaksātu 60 latus, taču īpašais dāvanu komplekts «Force The Dancefloor» ļaus ietaupīt 15 latus, jo tā cena ir 45 lati! Nepalaid garām šo iespēju, jo īpašo biļešu komplektu skaits ir ierobežots!

Jau rakstījām, ka nākamā gada 29. februārī «Arēnā «Rīga»» notiks dīdžeja Paul van Dyk šovs, bet 7. jūnijā arēnā atgriezīsies pasaules lielākais deju mūzikas notikums — «Sensation White» ar programmu «Love». Atsevišķu biļešu tirdzniecība uz «Sensation White» sāksies 2. janvārī. Pirmo — promo — biļešu cena būs 30 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu