Sniedz savu palīdzīgo ķepu

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aicinām ikvienu palīdzēt gribētāju pievienoties rudenīgajai talkai, kas notiks šā gada 1. oktobrī plkst. 12:00 dzīvnieku patversmē „Dzīvnieku draugs” F. Candera ielā 4.

Talkas ietvaros ikviens varēs palīdzēt telpu un būru uzkopšanā, izvest suņus pastaigā, ar kaķiem iejusties Toma un Džerija lomu spēlēs, kā arī izpalīdzēt citos lielākos un mazākos darbiņos. Kā pateicību ikviens talcinieks saņems siltu un gardu labākā pavāra pagatavotu zupu.

Patversmes kolektīvam, rūpējoties par dzīvniekiem, ļoti noderētu vecas segas, spilveni, jakas, palagi, avīzes, rotaļlietas, profesionāla sausā barība, pavadas, tīrīšanas līdzekļi, kaķu tualetes un smiltis, kā arī citas noderīgas lietas.

Ja vēlies piedalīties talkā vai ziedot lietas, piesakies pie talkas koordinatores Aigas Paulēnas pa tālruni 29888330 vai raksti uz e-pastu aigap@skrivanek.lv, aigapaulena@inbox.lv.

Atnāc, un varbūt kāds mazais draugs ienāks arī tavā ģimenē!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu