Kad arī pēc striptīza «nestāv»...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Trīsstūris. Klasiskāks par klasisku. Nē — četrstūris. Viņa precējusies un Viņš precējies. Viņa — Agita (34) un Viņš — Gvido (41) ir mīļākie.

Deja zem zvaigznēm

Viņi iemīlējās Agitas darba sporta spēlēs. Gvido ir Agitas kolēģes vīrs, taču, par laimi, ar šo kolēģi Agita nav pat pazīstama — viņa ir citas pilsētas filiāles darbiniece. Koša un dzīvespriecīga sieviete ap 40.

Tovakar visi, noguruši no sporta aktivitātēm, bija nolūzuši kur kurais, arī Gvido sieva un Agitas vīrs bija devušies pie miera. Deju placī vairs rosījās tikai izturīgākie, jauneklīgākie — arī Agita un Gvido. Sadejojās. «Es neatceros nevienu, ar kuru būtu tik viegli un aizraujoši dejot,» stāsta Agita. «Katra kustība vienkārši radās, un viss sanāca tik sinhroni it kā mēs būtu piedalījušies vismaz Dejo ar zvaigzni konkursā.»

Lēnām un uzmanīgi, bet tā viss sākās. Taču ne jau par to ir šis stāsts...

Liktenīgā

Gvido situācija šajā četrstūrī bija smagāka, nekā Agitai, jo Agita savu ģimeni jaukt netaisījās. Vīru viņa mīlēja, mīļākajā bija smagi iemīlējusies. Gvido šīs jūtas bija tik spēcīgas, ka pārspēja visas atmiņas.

«Prātu var zaudēt, kad 41 gada vecumā saproti, ka esi saticis savu liktenīgo sievieti. Tikai tad saproti, ka visas iepriekšējās attiecības bijušas tikai ceļš pie šīs sievietes,» saka Gvido. «Es biju gatavs atteikties no visa: mājas, sievas, mainīt darbu, lai tikai būtu kopā ar Agitu. Viņa — nē.

Sūdi tādi, ka Agita bija tik burvīga visās savās izpausmēs, ka man sievai pat pieskarties vairs negribējās. Es to darīju arvien retāk, līdz pārstāju pavisam. Patiesībā, salīdzinot ar Agitu, sieva gultā bija — lai viņa man piedod — garlaicīga. Labi, pateikšu vēl vairāk: viņa kopš laika gala kategoriski neļāvās orālai samīļošanai, nelaida pie sevis un, protams, nedarīja to pati. Agita... viņa bija miljons!!!»

Striptīzs

«Sieva kaut kā mūs atkoda. Sūtīja pretīgas vēstules Agitai, draudēja man... Pēc kāda laiciņa pēkšņi norima. Pilnīgi pārvērtās — kusa kā sviests uz pannas manā priekšā. Sapratu, ka viņa ir mainījusi taktiku. Laikam bijusi pie kāda ģimenes konsultanta vai vienkārši salasījusies gudros sieviešu žurnālos — «Deviņi droši paņēmieni, kā atgūt vīru».

Vienu vakaru, kad pārnācu no darba, istaba smaržoja kā puķu veikals, visur dega sveces un parādījās sieva — koši sarkanā apakšveļā. Ieslēdza kaut kādu seksīgu mūziku un sāka man dejot striptīzu. Pirmo reizi mūžā. Viņa to var atļauties — augums viņai apbrīnojami labs. Es skatījos, bet... man nestāvēja. Man tas bija pretīgi. Viņa nekad mūžā nav valkājusi stringas! Man galvā bija bilde — Agitas dupsis stringās; viņai piestāvēja, viņa mācēja valkāt stringas, bet manai sievai tās izskatījās vienkārši perversi! Cik tas viss izskatījās nožēlojami!

Es TO izdarīju. Saņēmos un izdarīju, jo viņa taču tā bija centusies. Tai reizē viņa man darīja visu — pat tur. Arī tas bija pretīgi — likās, ka viņa valdās, lai nevemtu.

Ja kaut kas var padarīt vīrieti impotentu — tad šādi brīži.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu