Sāksies biļešu tirdzniecība uz «Sensation White»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot ar 2. janvāri, visās «Biļešu serviss», «Reklamarket» un «Statoil» biļešu tirdzniecības vietās tiks uzsākta biļešu pārdošana uz pasaules vadošo deju mūzikas pasākumu «Sensation White», kas 7.jūnijā atkal notiks Latvijā – Arēnā Rīga.

Pirmo – promo – biļešu cena 30 lati (biļešu skaits ierobežots), regulārās biļetes cena būs 35 lati, bet vēlāk tā tiks paaugstināta. LMT kluba biedriem ieejas biļetes cena – 50 lati, privāto ložu biļetes maksās 35 latus visu laiku. Pēc kāda laika tiks uzsāktas tirgot arī VIP un De Luxe biļetes, to skaits un cena tiks paziņota vēlāk.

Jau ziņots, ka 7. jūnijā Rīgā atgriezīsies pasaules vadošais deju mūzikas notikums – «Sensation White» ar programmu «Love», kas izpelnījusies atsauksmes kā viena no labākajām «Sensation White» programmām.

Šī pasākuma scenogrāfija veido Ēdenes dārzu. Latviju atkal sagaida gada grandiozākais deju, gaismu, lāzeru un pirotehnikas šovs. Kvalitatīvas un jaudīgas skaņu aparatūras, augstas klases dīdžeji, neredzētas gaismu un lāzeru performances. Dress code – BALTS.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu