«ēnas» aicina uz koncertu Studentu klubā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Šovakar Studentu klubā grupa «ēnas» koncertā spēlēs dziesmas no pavasarī gaidāmā albumu.

Grupa būs parūpējušies par kārtējo pārsteigumu - koncertā visas dziesmas būs dzirdamas tieši tā, kā tās skanēs pavasarī gaidāmajā albumā.

Tie, kuri novembra sākumā devās uz «ēnu» akustisko koncertu Studentu klubā, piedzīvoja patīkamu pārsteigumu - divas dienas pirms koncerta mūziķi bija izlēmuši spēlēt nevis akustisku programmu, bet gan visas dziesmas pārlikuši jaunos ritmos, izveidojuši jaunas aranžijas, un te nu tā bija – svaiga, klusināta, apburoša koncertprogramma gada tumšākajā laikā, kas pārsteigtajos fanos viesa gaišumu un neviltotu sajūsmu. Pat tiem, kas uz grupu līdz šim raudzījās skeptiski, nācās secināt, ka «ēnas» prot vienkārši un bez liekām ambīcijām, atnākt pie klausītājiem, lai izstāstītu savu stāstu.

Arī šovakar gaidāmajā koncertā varēsim novērtēt gan grupas pamatīgās darba spējas, gan jaunas skaņas ierakstu tehnoloģijas, kas grupas skanējumu vērtīs vēl bagātāku un interesantāku.

Grupa jau ceturto nedēļu ar singlu «Neprātīgais» atrodas Latvijas spēlētāko radio dziesmu topa virsotnē. Iespējams, tam par iemeslu ir nesenā grupas negaidītā iekļūšana LMK, LNT un Radio SWH kopīgi rīkotajā «Cīņas kluba» finālā, divcīņā uzvarot šķietami spēcīgāko pretinieku «Gain Fast».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu