FALŠIE orgasmi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no «Apollo» arhīva

Viena no sievietēm, jautāta par savu aktrises pieredzi orgasma simulatores lomā, teica: «Ko nu par mums?! Kā gribam, tā darām! Bet padomā par vīriešiem! Pirmkārt, viņiem vai nu ir, vai nav — neko nevar ne noslēpt, ne notēlot. Var vienīgi kapitulēt. Otrkārt, viņiem tas katru reizi ir tikai viens. Tikai viens!!! Saki, vai viņi nav apdalīti?»

Mjā... nežēlīga patiesība. Un vēl nežēlīgāka tā top, kad iedomājas, ka vīriešus apdala arī pašu partneres — simulējot orgasmus un ļaujot viņiem tiem noticēt... Kālab tā? Mēs pastāstīsim.

«Domāju — nu kā tas var būt, ka nav orgasma? Ar citiem vīriešiem ir bijis, bet te nav, un viss! Vīrietis mīļš, jauks, gultā centīgs, seksīgs, izdomā visādus glāstus... Ko darīt? Teikt? Neteikt? Pateiksi, bet viņš — ņems un apvainosies? Zaudēt tādu jaukumiņu un mīļumiņu neparko negribas. Tik ļoti cenšas, lai man būtu labi. Ne tikai seksā vien. Dzīvot kopā ar viņu ir tik jauki un ērti. Viņš bieži, ne tikai pēc seksa, apjautājas, vai viss ir kārtībā? Ko man teikt? „Piedod, mīļais, bet man tomēr nebija labi.” Kaut ko tādu — nu nemūžam! Tad labāk tēloju. Viss taču notiek jauki un gana ilgi, bet... Ir tas lielais BET.»

Droši vien vīriešus nošokētu vēl viens fakts, BET... 98% sieviešu vismaz šad tad simulē orgasmu. Nav gan ziņu, cik no it kā esošajiem orgasmiem ir falši, bet nu baisi daudz!

«Laikam tēlotu orgasmu manā dzīvē bijis daudz vairāk nekā vajadzētu, bet tādēļ jau ir solo sekss un citas dzīves baudas.

Nevainību zaudēju 17 gados, bet to, kas ir orgasms, sapratu pēc 8 gadiem. Dzīvē bijuši tikai divi partneri, ar kuriem netēloju. Diemžēl noturīgas attiecības ar viņiem neizveidojās, bet sekss bija fantastisks!

Tagad uz šo jautājumu raugos filozofiski — dažreiz nākas simulēt, nu un? Te vietā jautājums, kādēļ šādā gadījumā vispār jāmīlējas, bet dzīve ir dzīve, ne vienmēr viss izdodas uz ūsiņu.

Tāpat arī darbā vai virtuvē — dažreiz saimniece sarūpē ļoti gardu maltīti, citreiz tā neizdodas tik laba, kā bija iecerēts. Vai tādēļ kāds atsakās ēst, vai tādēļ sākas pasaules gals???»

Patiesībā nē — viņi nebūtu šokēti par tiem 98 procentiem, viņi vienkārši šim skaitlim neticētu. Jo zini, kas par čē...? Visi iedomājas, ka ir tieši starp tiem 2%, kuru sievietes nemānās. Redzot šo naivo iedomību, pat negribas domāt, cik matemātiski daudz — veseli 98% — vīriešu gultā ir (piedodiet) sūdīgi, jo: ja jau viņai ir labi, tātad esmu baigais kniebējs!

***

vins.vina@apollo.lv


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu