Sākas biļešu tirdzniecība uz «Sensation White»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot ar šodienu - 2. janvāri - visās «Biļešu serviss», «Reklamarket» un «Statoil» biļešu tirdzniecības vietās uzsākta biļešu pārdošana uz pasaules vadošo deju mūzikas pasākumu «Sensation White», kas 7.jūnijā atkal notiks Latvijā – «Arēnā «Rīga"».

Pirmo – promobiļešu cena 30 lati (biļešu skaits ierobežots), regulārās biļetes cena būs 35 lati, bet vēlāk tā tiks paaugstināta. LMT kluba biedriem ieejas biļetes cena – 50 lati, privāto ložu biļetes maksās 35 latus visu laiku. Pēc kāda laika tiks uzsāktas tirgot arī VIP un De Luxe biļetes ar papildus ekstrām, bet par to skaitu un cenām organizatori ziņos vēlāk.

Organizatori atgādina, ka joprojām ir iespējams iegādāties arī biļešu komplektu uz diviem šī gada lielākajiem deju mūzikas pasākumiem Latvijā – «Force The Dance Floor» (1 regulārā biļete uz Paul van Dyk + 1 regulārā biļete uz «Sensation White»). Lomplektu ir atlicis nedaudz, tāpēc pasteidzieties!

Atsevišķās biļetes uz Paul van Dyk šovu, kas notiks 29. februārī, joprojām var iegādāties visās «Biļešu serviss», «Reklamarket» un «Statoil kasēs» – to cena 30 lati (regulārā biļete), VIP biļetes cena ir 40 latu, bet De Luxe biļetes maksā 60 latu.

Jau ziņots, ka 7. jūnijā «Arēnā «Rīga"» atkal atgriežas pasaules vadošais deju mūzikas notikums – «Sensation White» ar programmu «Love».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu