Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pamēģini tradicionālās rīvmaizes vietā karbonādes panējumam izmantot kamu. Tā piedos īpašu - patīkami riekstainu garšu, un gaļa zem kraukšķīgās panējuma garoziņas būs mīksta, sulīga un mutē kūstoša.
Sastāvdaļas
- 20 ml olīveļļas cepšanai
- 4 cūkas karbonādes šķēles
- 100 g kamas miltu
- 60 g cietā siera, smalki sarīvēts
- jūras sāls pēc garšas
- 1/2 tējk. svaigi maltu melno piparu
- 1/2 tējk. ķimeņu
- 3 vidējas olas
Pagatavošana
- Ļoti plāni izklapē cūkas karbonādes. Bļodā ieber kamas miltus, sieru, sāli, piparus un pievieno ķimenes, kuras pirms tam saberz. Samaisi. Otrā bļodā ar dakšiņu sakul olas.
- Sakarsē pannā eļļu. Apviļā gaļu no abām pusēm miltos, tad iemērc olā, pēc tam vēlreiz miltos un liec pannā. Cep no katras puses aptuveni 3 minūtes, līdz karbonādes kļūst zeltainas.
- Pasniedz ar izvēlētajām piedevām – salātiem, kartupeļiem, pupiņām vai zirņiem.