Kāpēc sievietes tēlo orgasmu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Mīļie vīrieši, ja pēc mīlēšanās jūs savai sievietei jautājat: vai tev bija labi? — varat būt pilnīgi droši, ka bija diezgan nekā.

Jo, ja viņai būtu bijis labi, jautājums būtu lieks — jūs to nevarētu nejust. Goda vārds! Lai nenogalinātu sava vīrieša pašapziņu, mēs atbildam, ka bija labi. Un tā mēdz rīkoties pat tās sievietes, kuras nekad netēlo...

«Kad riktīgi baudu procesu, es neiespringstu ar domām — būs vai nebūs? Ņemos pietiekami skaļi — tas man no dabas. Tāpēc, esmu pārliecināta, neviens no vīriešiem līdz šim nav domājis, ka man nav labi. Normāls vīrietis stulbus jautājumus neuzdod, bet ātri aptver, kas un kā. Kad man ir orgasms, to uzzina pat kaimiņi. Es, protams, cenšos, lai arī vīrietis pārdzīvo to pašu. Tikpat spēcīgi. Sieviete taču var sniegt tādu baudu!

Kāda velna pēc man būtu jātēlo? Ja vīrieša gabals ir tik biezādains un truls, ka nejēdz uzprasīt, kā man labāk patīk, viņš tiek sūtīts iet «pa skuju taku». Nu, kādas tur jūtas, kāda romantika, ja viens tāds mūlāps domā, ka ir seksa dievs un baigais gultas varonis, bet kautrējas par TO runāt? Taču, ja cilvēks būs gana ieinteresēts un smalkjūtīgs, sniegšu šādas tādas norādes. To jūt uzreiz — ir vai nav vērts mēģināt.»

Un vēl kāda lieta, kas vienai daļai vīriešu varētu glaimot, citiem — nepatikt. Orgasmus falsificē tās sievietes, kas kaut kādu apsvērumu dēļ vēlas paturēt sev vīrieti. Varbūt tās ir bailes palikt vienai, varbūt bailes nesastapt citu, viņas cienīgu vīrieti. Iespējams, tās ir sievietes ar zemāku pašvērtējumu. Viņas, simulējot orgasmu, zaudē kādu būtisku savas dzīves daļu, un droši vien tā pa īstam par dzīvi un savām attiecībām nespēj priecāties, jo svarīgākais ir par varītēm būt labai viņam — tam, kurš šobrīd ir līdzās.

«Vīriešiem taču tas, kas zem jostasvietas, ir pats svarīgākais pasaulē. Nav man drosmes tā vienkārši ņemt un laupīt viņam ticību savam vīrieša spēkam un prasmei. Atliek tikai viens. Tēlot. Tas nemaz nav grūti. Zinu taču, kā uzvedos, kad man ir tas lielais O! Kad nolemju, ka nu ir laiks beigt, — patēloju. Lūk, arī manam vīrietim viss notiek. Abi esam priecīgi. Glāsti un sekss taču man bija fiziski patīkami. Priecēja arī tas, ka nedaru pāri viņam.

Kādu laiku viss bija tīri labi. Līdz sajutu, ka attiecībās kaut kā tomēr pietrūkst. Radās neskaidras dusmas, neapmierinātības sajūta. Vīrietis pārstāja patikt. Mani tracināja viss, kas bija saistīts ar viņu. Attiecības beidzās. Kopš tā laika pagājuši teju desmit gadi. Tagad zinu, kas par vainu: nebija paša galvenā — dziļa cilvēciska kontakta.

Atcerējos, ka neuzdrošinājos apspriest ar viņu arī citas sev svarīgas tēmas. Nevarēju ar viņu par visu runāt. Domāju, tāpēc, ka gan tiešā, gan pārnestā nozīmē nelaidu viņu sev klāt, man arī nebija orgasma. Izvēlējos viņu mānīt. Biju gļēva krāpniece, neuzticējos vīrietim, kurš, iespējams, mani ļoti mīlēja. Kas zina, kā būtu bijis, ja būtu bijis savādāk? Varbūt man vajadzēja nebūt tādai egoistei un zaķpastalai.

Tagad esmu pārliecināta, ka tomēr vajag kaut kā korekti pateikt vīrietim, ka NAV. Nevajag izlikties un klusēt. Vai vēl sliktāk — ļaut domāt, ka ir.»

Nevērīgu vīrieti droši vien sieviete var apmānīt. Jūtīgu, tādu, kam pa īstam rūp savas draudzenes vai sievas seksuālā labsajūta; kurš ne tikai redz un dzird, bet arī sajūt savu otro pusīti, apmānīt varbūt var vienu reizi, bet ne regulāri. Un, kāpēc tas būtu jādara? Sieviete, kas nav laimīga seksā, arī dzīvē nespēj būt laimīga un atbrīvota. Sievietei ir vajadzīgs pilnvērtīgs sekss tāpat kā maize un ūdens, kā saule, kas silda ķermeni, un kā liegs vējš, kas rada ķermenī vieglas trīsas. Sekss ir vajadzīgs gan izklaidei un veselībai, gan labsajūtai, gan arī darba ražīgumam. Jā, tieši tā!

«Patiesībā savā dzīvē neatceros nevienu reizi, kad es būtu tēlojusi orgasmu. Varbūt tādā ziņā esmu ļoti tieša un vīriešiem dažkārt neizdevīga, bet es netēloju pat tad, kad varbūt vajadzētu to darīt. Ir bijušas atsevišķas reizes, kad vīrietis vēlas, lai es tieku līdz galam, un jūtas mazliet samulsis, jo nezina, kā par to parūpēties.

Taču es neprotu pirmā sākt par to sarunu — ir mazliet neērti sākt dot norādījumus. Gaidu, lai tomēr viņš izrāda iniciatīvu un uzdod uzvedinošus jautājumus, kā par mani parūpēties. Vīrietis, kam ir svarīgi, lai jūtos labi, to arī darīs. Ja orgasmu simulēšu, tad viņam nebūs pat iemesla sākt par mani domāt. Viņam šķitīs, ka viss ir O.K.!

Bija reiz man attiecības, kad vīrietis, kurš teicās mani mīlam, ilgāku laiku neinteresējās par to, kā jūtos. Varbūt mazliet kautrējās, neprata par to runāt. Šīs attiecības jau draudēja izjukt, jo, lai cik forši būtu kopā, bez orgasma tandēms ir nepilnvērtīgs. Taču arī šajā laikā es nesimulēju orgasmu, jo man nav svarīgi paturēt kādu vīrieti par katru cenu.

Pēc laika viņš tomēr sajuta, ka kaut kas nav īsti labi un sāka runāt par šīm lietām. Vēlāk attiecības izveidojās jaukas un kaislīgas. Viņš vēl ilgi man pārmeta, ka es viņu esot gribējusi pamest orgasma trūkuma dēļ... Bet tāda nu ir patiesība. Es vēlos seksā saņemt maksimālu baudu, nevis tikai priecāties, ka kopā ar mani ir labi vīrietim.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu