Ivanovi bija sagatavojuši šķiršanās dokumentus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzfunkcionālās halles «Arēna Rīga» līdzīpašnieks Igors Ivanovs un viņa sieva zobārstniecības klīnikas «Elladent» īpašniece Ella Ivanova, kura pagājušajā nedēļā tika nogalināta pie privātmājas Priedkalnē, iepriekš jau bija sagatavojuši visus šķiršanās dokumentus, aģentūrai LETA apstiprināja Ivanova advokāts Guntars Antoms.

Pēc advokāta domām, šis fakts gan nekādi nav saistīts ar slepkavību.

Ivanovai bija romantiskas attiecības ar koncertaģentūras «Queen Of Stage» direktoru Ojāru Grasmani, kurš vēl pirms slepkavības policiju esot informējis par to, ka sievietes drošības «situācija ir nepatīkama». Savukārt Latvijas Televīzijas raidījums «de facto» ziņoja, ka Ivanovam un Grasmanim bijusi asa vārdu pārmaiņa.

Lūgts komentēt publiski izteikto versiju par slepkavības saistību ar iespējamo mīlas trīsstūri, Antoms norādīja, ka nav pieredzēts, ka tiek nogalināta tā persona, «kura ir trīsstūra virsotnē». Loģiskāk būtu atbrīvoties no sava konkurenta, nevis no iekārojamās personas, uzskata advokāts.

Kā ziņots, aizdomās par slepkavību patlaban apcietināts Ludvigs Antonovs, kuru policija izsekoja pa sniegā atstātajām pēdām un aizturēja vairāku kilometru attālumā no nozieguma vietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu