Segliņš baumas Ivanovas slepkavības lietā saista ar advokātu darbu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš izskanējušās baumas par uzņēmējas Ellas Ivanovas slepkavības izmeklēšanas gaitu saista ar aizdomās turamā Ludviga Antonova advokāta Egona Rusanova un Ivanovu ģimenes advokāta Guntara Antoma labo darbu. Tā viņš pirmdien teica Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumā «900 sekundes».

Kā ziņots, telekompānija TV3, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, vēstīja, ka prokuratūrā vērsies vienīgais nozieguma aculiecinieks — kāds iekšlietu sistēmā savulaik strādājis cilvēks. Viņš esot apgalvojis, ka slepkavam bijusi citāda miesasbūve nekā aizturētajam Antonovam. Liecinieks arī kritizējis policijas darbu lietas izmeklēšanā.

Segliņš ne noliedza, ne apstiprināja, ka slepkavības liecinieks vērsies prokuratūrā ar šādu iesniegumu, sacīdams, ka faktus par izmeklēšanas gaitu drīkst izpaust tikai atbildīgie policijas darbinieki. Tomēr viņš ironizējot piebilda, ka nebrīnītos, ja pēkšņi parādītos informācija, ka slepkavību pastrādājis nevis īss melnīgsnējs vīrietis, bet gan divus metrus garš skandināvs. 

Iekšlietu ministrs norādīja, ka advokātiem ir savi mērķi, kuri jāsasniedz. Šie mērķi reizēm ir pretēji izmeklētāju mērķiem, stāstīja Segliņš.

Patlaban Segliņam nav pamats kritizēt izmeklētāju darbu šīs slepkavības izmeklēšanā.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu