Tarantīno vēlas Britniju Spīrsu padarīt par lesbieti striptīzdejotāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Kā ziņo «Variety», kulta režisors Kventins Tarantīno plāno uzņemt jaunu provokatīvās filmas «Faster, Pussycat! Kill! Kill!» ekranizāciju, kuras autors ir Rass Meijers.

Oriģinālās filmas sižets stāsta par trim striptīzdejotājām, kas dodas aizraujošā ceļojumā. Satiekot ceļā kādu jaunu pāri, viņas nogalina meitenes draugu, bet pašu meiteni piepumpē ar narkotikām un paņem sev līdzi. Skaistas sievietes, sekss, vardarbība, «dzīvi dialogi» — tieši šīs filmas detaļas vienmēr bijušas Tarantīno filmu vizītkarte.

Skaidrs, ka Tarantīno savu filmu nolēmis veidot vēl izaicinošāku par oriģinālu. Ja vien notiks filmēšana, ir skaidrs, ka filma būs krietni asiņaināka par oriģinālu.

Galvenajās lomās Tarantīno vēlētos redzēt Kimberliju Kardašanu, Evu Mendesu un Britniju Spīrsu. Bēdīgi slavenās dziedātājas pēdējo izgājienu dēļ Spīrsa kļuvusi par ideālu pretendenti striptīzdejotājas ar lesbiskām tieksmēm lomai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu