Aizdomās par Ivanovas slepkavību aizturēto patur apcietinājumā [papildināta]

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Trešdien Rīgas apgabaltiesa nolēma paturēt apcietinājumā aizdomās par zobārstniecības klīnikas «Elladent» īpašnieces Ellas Ivanovas slepkavību aizturēto Ludvigu Antonovu.

Antonova advokāts Egons Rusanovs žurnālistiem pavēstīja: tiesa uzskata, ka viņa aizstāvamam šajā izmeklēšanas stadijā jāpaliek apcietinājumā. Advokāts sacīja, ka, viņaprāt, «nekādu īpašu pierādījumu neesot, jo tādi, lemjot par drošības līdzekli, netika iztirzāti».

Rusanovs pavēstīja arī, ka patlaban Antonovs tiek turēts aizdomās par slepkavību laupīšanas nolūkā. «Pēc policijas domām, viņš mēģinājis Ivanovu aplaupīt, taču tas nav izdevies, jo saimniece ieradusies mājās,» atzina Rusanovs. Oficiāli par pasūtījuma slepkavību netiek runāts.

Advokāts arī atzina, ka viņa rīcībā nav informācijas, vai slepkavības ierocis ticis atrasts, taču viņam zināms, ka «pastāv vēl personas, par kurām policija interesējas». Viņš gan neminēja, vai ir vēl kādi par noziegumu aizdomās turamie. «Vienam šādu noziegumu izdarīt nav iespējams,» sacīja advokāts.

Vēl interesanti, ka Rusanovs atzinīgi vērtēja policijas darbu un sacīja, ka policija šajā izmeklēšanā sasniegs rezultātus. «Policija strādā profesionāli. To es saku bez ironijas,» pauda advokāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu