Nogalinātās Ivanovas vīrs domā, ka slepkavība notikusi laupīšanas nolūkā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Janvāra sākumā noslepkavotās uzņēmējas Ellas Ivanovas vīrs Igors Ivanovs uzskata, ka viņa sievas slepkavība notikusi laupīšanas nolūkā.

Ivanovs intervijā laikrakstam «Čas» stāsta, ka viņam «ir tikai viena slepkavības versija un tā neliek mieru». «Domāju, ka Ella kādam izstāstījusi, ka mājā bija daudz naudas. Bez 45 tūkstošiem eiro bija arī vērtīgi dokumenti. Krievijas vērtspapīri, ļoti vērtīgi. Tie ir pazuduši,» norāda Ivanovs.

Jautāts, vai tas nozīmē, ka notikusi slepkavība laupīšanas nolūkā, Ivanovs teic, ka «kāds zinājis par naudu, jo mājās apgrozījies ierobežots skaits cilvēku». Viņš arī pieļauj iespēju, ka ar slepkavību var būt saistīts viņa sievas draugs Ojārs Grasmanis. Ivanovs norāda gan uz Grasmaņa parādiem bankās, gan arī privātpersonām līdz pat miljonam latu. Tāpat viņš stāsta, ka Grasmanis jau gadiem ilgi lietojis narkotikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu