Avrila Lavinja būs Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Jau 4. februārī no plkst. 10.00 visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās tiks piedāvātas biļetes uz rokmūzikas princeses Avrilas Lavinjas koncertu «Arēnā «Rīga»» 2. jūlijā.

«World Music Awards 2007» ceremonijā, kurā tiek noteikti gada veiksmīgākie izpildītāji, Avrila apsteidza tādas mūziķes kā Pinku, Eimiju Vainhausu un Nelliju Furtado. Tas nozīmē, ka Avrila Lavinja Latvijā ieradīsies pasaulē visatzītākās poproka dziedātājas statusā — viņas jaunākais albums «The Best Damn Thing» kopš izdošanas pārdots vairāk nekā piecos miljonos eksemplāru.

Mūziķe, kas savu debijas albumu «Let Go» izdeva 17 gadu vecumā, pašlaik ir viena no populārākajām dziedātājām pasaulē. Debijas albuma singli «Complicated» un «Sk8er Boi» neilgi pēc izlaišanas iekaroja daudzu valstu topu augstākās pozīcijas, un Avrila Lavinja uzreiz kļuva par pasaules mēroga mūzikas sensāciju. Albums «Let Go» atnesa dziedātājai tādus titulus kā «Gada atklājums mūzikā» un «Vislabāk pārdotā kanādiešu izpildītāja», kā arī astoņas «Grammy» nominācijas un vienu «Grammy» balvu. Avrila kļuva par jaunāko izpildītāju, kuras singls sasniedzis pirmo vietu prestižajā Lielbritānijas topā. Dziedātājas otrais albums «Under My Skin» uzreiz pēc izdošanas ierindojās vairāk nekā desmit valstu topu pirmajās vietās.

Jaunākais mūziķes albums «The Best Damn Thing» tika izdots 2007. gadā. Albumā ir tādi hiti kā «Girlfriend», «When You're Gone», «Hot», kā arī balāde «Keep Holding On», kas speciāli sarakstīta fantastikas filmai «Eragons» («Eragon»). Kā atzīst pati dziedātāja, jaunākā albuma materiālam viņu iedvesmoja iepriekšējā koncertturneja. «Man ļoti patīk sniegt koncertus, braukt koncertturnejās. Un, tā kā daudz laika sanāk pavadīt uz skatuves, gribējās, lai dziesmas ir jautras! «The Best Damn Thing» ir jautrs, ātrs, moderns, kā arī nedaudz nerātns albums. Tajā ir tikai trīs lēnās dziesmas — tātad tas ir ideāli piemērots, lai uzstātos dzīvajā

Jaunākā albuma popularizēšanas turnejā 2. jūlijā Avrila Lavinja uzstāsies «Arēnā «Rīga»».

«Es ar nepacietību gaidu jaunās koncertturnejas sākumu. Ir pienācis īstais laiks, lai dotos kārtīgi patrakot! Ar grupu esam sagatavojuši pilnīgi jaunu šovu, kas kardināli atšķiras no tā, kādu mani skatītāji ir pieraduši redzēt uz skatuves. «The Best Damn Tour» turnejas koncertos valda jautrība, dejas un pozitīvs noskaņojums! Sagatavojieties pamatīgam tusiņam,» saka Avrila Lavinja.

Biļetes uz Avrilas Lavinjas koncertu Rīgā tirdzniecībā nonāks pirmdien, 4. februārī, plkst. 10.00 rītā. Biļetes varēs iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā.

Pirmo 1000 stāvbiļešu cena būs 15 latu (tikai skolēniem un studentiem, pie ieejas koncertā uzrādot attiecīgo apliecību), pārējiem tās maksās 20 latus. Sēdvietas maksās no 25 līdz 35 latiem.

http://www.fbi.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu