Sāksies biļešu tirdzniecība uz Andra Ērgļa lielkoncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MicRec

Rīt visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās sāksies biļešu pārdošana uz pēdējā laika karstākās latviešu populārās mūzikas zvaigznes Andra Ērgļa lielkoncertu «Sirdspuksti», kas 12. aprīlī notiks Ķīpsalas hallē.

Patlaban, kad Ērgļa un grupas «Cacao» hits «Ripoja akmens» pēc visiem iespējamiem reitingiem kļuvis par 2007. gada populārāko dziesmu, Andris studijā strādā ar savu pirmo soloalbumu, kam tāpat dots nosaukums «Sirdspuksti».

12. aprīļa koncerta pirmā daļa iecerēta kā jaunā albuma prezentācija, piedaloties maestro Raimondam Paulam. Koncerta otrajā daļā kopā ar Andri uz skatuves būs viņa draugi: Igo, Zigfrīds Muktupāvels, Aisha un citi. Koncertā piedalīsies instrumentālā grupa, romantisku skanējumu un gaisotni bagātinās stīgu kamerorķestris Dzintara Beitāna vadībā, kā arī deju grupa «Fandango». Sīkāka informācija par koncerta dalībniekiem un programmu sekos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu