Šovakar noskaidros pirmos «Eirodziesmas» finālistus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris, «Slavenibas.lv»

Šovakar notiks pirmais Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu konkursa pusfināls, kurā piedalīsies desmit dziesmu izpildītāji, aģentūru LETA informēja Latvijas Televīzijas (LTV) sabiedrisko attiecību speciāliste Ieviņa Liepiņa.

Pirmo pusfinālu dalībnieku sniegums LTV 1.kanāla ēterā būs skatāms plkst.21.45.

Šovakar pusfināla koncertā piedalīsies dziedātājs Jānis Moisejs ar dziesmu «Fly to the Moon», grupa «Borowa Mc» ar dziesmu «The One», dziesmu autors Jērons Šteinhauers kopā ar dziedātāju Axlina, kuri izpildīs dziesmu «More Than 27», dziedātāja Ketta ar dziesmu «Lovely Dexter» un dziedātāja Sabīne Berezina ar dziesmu «If I Only Knew».

Pirmajā Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu konkursa pusfinālā piedalīsies arī grupa «Funky Drivers» ar dziesmu «Summertime», grupa «Pirates Of The Sea» ar dziesmu «Wolves of the Sea», dziedātāja Elli U un Miks Dukurs ar grupu «Pent-in-Dreams», kuri dziedās «All Come Together», Elizabete Zagorska ar dziesmu «Take Me Home» un grupa «Deja vu» ar dziesmu «I'm a Part Of You».

Otrais Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu konkursa pusfināls LTV 1.kanālā būs skatāms 9.februārī plkst.21.15.

Otrajā pusfinālā piedalīsies dziedātāja Aisha ar dziesmu «You Really Got Me Going», dziedātāja Dace Planāre ar dziesmu «One Last Touch», dziedātāja Ivetta jeb Iveta Baumane ar dziesmu «Observations», grupa «Camillas» un Viče Almana ar dziesmu «Mr.Weatherman» un izpildītāji Pīters Gārdens un Juris Vizbulis ar dziesmu «Memory Lane».

Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu konkursa pusfinālā piedalīsies arī grupa «Iedomu spārni» ar dziesmu «Put Some Love in the World», dziedātāja Lily ar dziesmu «Download Your Dreams», dziedātāja Kristīna Zaharova un Julian ar dziesmu «Untill You Find A Friend», grupa «Triānas parks» ar dziesmu «Bye Bye» un dziedātājs Andris Ērglis ar dziesmu «Broken Lullaby».

Liepiņa informēja, ka pusfināla koncertus tiešraidē no LTV studijas vadīs Uģis Joksts un Kristīne Virsnīte, bet pusfinālistu uzstāšanās būs skatāma ierakstā, kas iepriekš tapa klubā «Essential».

Katrs no pusfināliem noskaidros piecas dziesmas, kas skanēs Eirovīzijas nacionālās atlases finālā. Katrā pusfinālā trīs finālistus noteiks skatītāju balsojums, divus - LTV izveidotās žūrijas vērtējums. Ja žūrijas vērtējums sakritīs ar skatītāju balsojumu, finālā automātiski iekļūs pēc žūrijas vērtējuma nākamais labākais dalībnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu