2008. gada populārākie Holivudas aktieri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Kompānija «Harris Interactive» veikusi aptauju, kurā ASV iedzīvotājiem jautājusi, kurus aktierus viņi šobrīd uzskata par populārākajām Holivudas zvaigznēm. Pirmajā pieciniekā iekļuvuši Denzels Vašingtons, Toms Henkss, Džonijs Deps, Džūlija Robertsa un Vils Smits. Sestajā vietā - Džons Veins - leģendārā vesternu zvaigzne, kas Viņsaulē aizgāja 1979. gadā. Septītajā vietā - Mets Deimons, astotajā - Šons Konerijs, bet devītajā - Sandra Buloka. TOP10 noslēdz Brūss Viliss.

2008. gada populārāko aktieru TOP 10 netika iekļauti četri aktieri, kas gozējās 2007. gada TOP 10 - Klints Īstvuds (ierindojās ceturtajā vietā), Mels Gibsons, Džordžs Klūnijs un Harisons Fords.

Džons Veins un Toms Henkss var lepoties ar noturīgu popularitāti. Kopš 1994. gada šie abi aktieri nekad nav izkrituši no pirmā desmitnieka (Veins nekad nav bijis zemāk par septīto vietu)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu