Kad greizsirdība aptumšo prātu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Daži cenšas piesaistīt vīrieti vai sievieti ar maģijas palīdzību, un tas ir iespējams: eksistē formulas un maģiskas procedūras, lai noburtu vīrieti vai sievieti, bet es nevienam neiesaku tās izmantot.

Kāpēc? Pieņemsim, jums izdevās piespiest sievieti jūs iemīlēt. Taču, kad šī sieviete jūs apskaus un dos to, ko jūs no viņas tā vēlaties, jūs nezināsiet, ko viņa tai mirklī jums atdos. Jo jūs nezināsiet, kādus garus esat piesaucis un kādi viņā tagad iemājojuši.

Jums jāzina, ka maģiskās formulas piesauc dēmonus; nevis viņas gars jūs mīl, bet zemākas būtnes — ja jūs spētu tās ieraudzīt, jums mati saceltos stāvus un jūs lūgtos Debesīm palīdzību, lai no tiem atbrīvotos. Apburt cilvēkus, tā nav laba doma. Protams, jūs dabūsiet, ko gribējāt, bet, domādams, ka no sievietes lūpām baudāt mīlestību, jūs baudīsiet indi, kura jūs pakāpeniski iznīcinās. Gars ir brīvs un nevar būt ne saistīts, ne apburts.

Ja gribat, lai jūs iemīl brīvi un nepiespiesti, jums ir tikai viens drošs ceļš: nekad par šo cilvēku nedomāt neko sliktu, sūtīt tikai lieliskas, tīras un gaišas domas. Pat tad, kad viņš ir nikns un drūms, esiet pacietīgi, pacietiet visu un turpiniet palīdzēt un mīlēt; ja patiešām esat viņam tā pieķērušies, tad agri vai vēlu arī viņš jūs iemīlēs ar tīru un dievišķīgu mīlestību.

Greizsirdība vienmēr noved pie katastrofas. Vīrietis tik bieži saka «Tu mani krāp», ka sieviete beidzot nodomā: «Mazliet jāpamēģina, tam vajadzētu būt interesanti!»

Līdz šim viņa bija uzticīga un nedomāja vīru krāpt; viņš ar savām aizdomām astrālajā plānā radīja apstākļus, un kopš tā brīža viņa ne tikai to dara, bet arī uzvedas tā, lai nomierinātu viņa uztraukumu: «Mans dārgais, tu vari būt absolūti mierīgs, es tev saku taisnību…» Un tagad, kad viņa vīram melo, viņš sievai tic, bet, kad runāja taisnību, viņš tai neticēja.

Greizsirdība, tas ir saprāta trūkums. Mēs neatlaidīgi cenšamies saglabāt savu īpašumu, jo neredzam, ka cilvēka, kura ķermeni mēs tik greizsirdīgi sargājam, dvēsele un gars ir brīvs. Ja jūs sākat ievērot, ka cilvēkiem pieder kaut kas smalkāks, ar ko jums jānodibina kontakts, jūs kļūstat dāsnāki. Un metodes, kuras pielietojat pret mīļoto būtni, kļūst smalkjūtīgākas un saprātīgākas. Un tad šis cilvēks sāk jums pieķerties, jo redz, ka jums var uzticēties. Kad bailes pāriet, jūs nesaspringstat, neesat rupjš, dusmīgs un atriebīgs, jūs nomierināties un jums izdodas rast risinājumu savām problēmām.

Greizsirdība ir šausmīgas jūtas, kas aptumšo prātu. Tas ir ļaunākais Elles padomnieks, kurš pamudina cilvēkus darīt neprātīgas lietas, par kurām viņi pēc tam nožēlo, taču ir jau par vēlu. Greizsirdības lēkmē var nogalināt savu mīļoto, pēc tam raudāt un nogalina paši sevi.

Turklāt greizsirdība cilvēkus iegrūž jutekliskuma bezdibenī. Tai vienmēr seko vēl mežonīgāka jutekliska mīlestība. Ja negribat nonākt tās valgos, neesiet greizsirdīgi, citādi nonāksiet burvju lokā un pat nesapratīsiet, kā tas gadījās. Daudzi vīrieši sievām vai mīļākajām sarīko scēnas, atstāj viņas, bet pēc tam, nepārvaramas seksuālas vēlmes dzīti, pazemojas, zaudē pašcieņu, lai tikai saņemtu no viņām glāstus.

Viena no labākajām metodēm, kā atbrīvoties no greizsirdības, ir mācīties pacelt savu mīlestību augstākā līmenī. Kāpēc sieviete, kura mīl vīrieti viņa prāta, izglītības, gara vai labsirdības dēļ, aicina viņu iepazīt visu pasauli? Kāpēc viņu dara laimīgu tas, ka vīrs iepazīs pasauli? Tāpēc, ka viņai ir citāda mīlestība, augstāka nekā tā, kuru parasti redzam ikdienā, kad sieviete vīrieti mīl viņa ūsiņu vai muskulatūras dēļ…

Tātad svarīgi iemācīties savu mīlestību transformēt; ja tā ir jutekliska, tad ziniet — ar to nesaraujami saistīta greizsirdība. Jo vairāk kādu mīlat fiziski, jo vairāk jums gribas, lai viņš pieder tikai jums, un greizsirdība ir klāt kā likts; jo vairāk viņu mīlat garīgi, jo lielāka jūsu vēlme viņam dot brīvību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu