Varētu meklēt jauno «Lattelecom» vadītāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ļoti iespējams, otrdien varētu tikt sasaukta «Lattelecom» padomes sēde, kurā izskatīs jautājumu par konkursa izsludināšanu uz uzņēmuma vadītāja amatu, pirmdien vēsta laikraksts «Dienas Bizness».

Laikraksts šo informāciju ieguvis no kāda neoficiāla, bet ticama avota. Vaicāts, vai otrdien notiks «Lattelecom» valdes sēde, kurā skatīs jautājumu par konkursu uz izpilddirektora vakanci, Privatizācijas aģentūras priekšsēdētājs Arturs Grants norādīja, ka nav pilnībā iepazinies ar dienas kārtību, bet arī nenoliedza, ka jautājums varētu tikt izskatīts.

«Būtībā šis jautājums ir jāatrisina, jo uzņēmumam ir nepieciešams izpilddirektors, bez tā nevar. Akcionāri ir runājuši par šo jautājumu,» «Dienas Biznesam» teica Grants, norādot, ka konkursam varētu piesaistīt personāla rekrutēšanas aģentūras, kas mēģinātu atlasīt veiksmīgākos kandidātus.

Tāpat viņš nenoliedza, ka līdzšinējais izpilddirektors Nils Melngailis varētu pieteikties šim konkursam. Tomēr Grants Melngaiļa izredzes vērtē kā «neviennozīmīgas». 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu