Keitija Holmsa atkal ir stāvoklī?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: OK!

Holivudā kārtējo reizi runā, ka Toma Krūza sieva, arī aktrise Keitija Holmsa atkal ir mātes cerībās. Šoreiz baumu avots ir tuvs aktrises draugs Džordžio Armani, kam Keitija paziņojusi, ka drīzumā plāno veidot savu apģērbu kolekciju bērniem.

Tiesa, eļļu baumu ugunij piešāvusi arī pati Holmsa, kas pēdējā laikā ģērbjas brīvās kleitās. Nesenajā Tērpu mākslinieku ģildes balvu pasniegšanas ceremonijā, ko Keitija apmeklēja kopā ar Viktoriju Bekhemu un Džordžio Armani, klātesošo uzmanību piesaistīja viņas noapaļotā vēdera forma.

«Keitijai piemīt tas īpašais starojums, kāds var būt tikai sievietei, kura ir mātes cerībās. Protams, viņa man nav stāstījusi par savu delikāto stāvokli, taču es neesmu akls,» intervijā žurnālam «OK!» stāsta Armani.

«Keitija vienmēr ir teikusi, ka vēlas kuplu ģimeni ar daudziem bērniem,» žurnālam stāsta viņas draudzene Viktorija Bekhema. «Viņa tā ir audzināta kopš bērnības — Keitija nāk no daudzbērnu ģimenes.»

Patlaban 29 gadus vecā aktrise piedalās filmas «The Other Side» uzņemšanā un cer kādreiz saņemt «Oskaru». Kāds viņas draugs tabloīdam stāsta: «Keitija jau sen ir saplānojusi visu savu dzīvi — laulības, dzemdības, «Oskars», atkal dzemdības. Viņa uzskata, ka viens bērns ģimenē — tas nav pareizi. Mazajai Suri vajag brālīti vai māsiņu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu