Kriminālpolicijas šefs: Ivanovu nogalinājis Antonovs [papildināta]

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Uzņēmēju Ellu Ivanovu noslepkavojis neilgi pēc nozieguma aizturētais Ludvigs Antonovs. Pārējās personas, kuras aizturētas pirmdien, saistītas ar viņas slepkavības organizēšanu, pavēstīja Rīgas Kriminālpolicijas šefs Ints Ķuzis.

Ķuzis norādīja, ka policijas rīcībā ir pietiekami daudz pierādījumu, kas liecina, ka slepkavību izdarījis tieši Antonovs. Atrasti divi ieroči, no kuriem viens izmantots slepkavības veikšanai. «Ieroči atrasti jau nākamajā dienā pēc slepkavības, taču tas netika izpausts,» atklāja Ķuzis.

Saistībā ar Ivanovas slepkavību pirmdien aizturētās personas tiek turētas aizdomās par draudu izteikšanu, huligānismu, kā arī par Ivanovas slepkavības organizēšanu, atbalstīšanu un izpildīšanu.

Aizturētie iepriekš bijuši policijas redzeslokā un ir savstarpēji pazīstami. Iespējams, aizturētie saistīti ar citām sabiedrībā zināmām pasūtījuma slepkavībām. Ķuzis gan neatklāja, ar kādām slepkavībām tie saistāmi. Tāpat Ķuzis nevēlējās atklāt aizturēto uzvārdus, norādot, ka nezina, vai kāds no tiem ir arī Ivanovas miesassargs.

Jautāts, par ko aizturēts noslepkavotās Ivanovas vīrs, Ķuzis sacīja, ka «pagaidām viņš aizturēts par draudu izteikšanu un huligānismu».

Tāpat Ķuzis norādīja, ka pašlaik policija atmetusi versiju, ka Ivanovas slepkavība izdarīta laupīšanas nolūkā. «Šobrīd nozieguma motīvu saistām ar Ivanovas uzņēmējdarbību,» pauda Ķuzis.

Par drošības līdzekli aizturētajiem tiks lemts tuvākajā laikā.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu