«The Blackstone Group» atsakās no līdzdalības «Lattelecom» privatizācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Investīciju kompānija «The Blackstone Group» nosūtījusi vēstuli Ministru kabinetam, kurā atsakās no tālākas dalības uzņēmuma «Lattelecom» privatizācijā.

Uzņēmums vēstulē norāda, ka bez Nila Melngaiļa atrašanās «Lattelecom» vadītāja amatā darījums nav iespējams, trešdien vēsta laikraksts «Dienas Bizness».

Savukārt Ministru kabinets šonedēļ atteicās izskatīt jauno «TeliaSonera» piedāvājumu, jo premjers Ivars Godmanis vēl ar to nav iepazinies.

«TeliaSonera» atkārtoti piedāvājis Latvijas valdībai atpirkt valsts daļas SIA «Lattelecom» un SIA «Latvijas Mobilais telefons» (LMT), apsolot sadalīt «Lattelecom» divos — vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības — uzņēmumos.

«TeliaSonera» piedāvājums paredz, ka vairumtirdzniecības uzņēmums Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) uzraudzībā visiem operatoriem uz vienlīdzīgiem nosacījumiem piedāvātu «Lattelecom» pamattīkla pakalpojumus, arī LMT un uz «Lattelecom» bāzes veidotam mazumtirdzniecības uzņēmumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu