Paziņoti «Sensation White» pasākuma dīdžeji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Šorīt pasaules lielākā deju mūzikas pasākuma «Sensation White» pārstāvji Latvijā «Jet Force» paziņojuši to dīdžeju vārdus, kas uzstāsies 7. jūnijā «Arēnā «Rīga»».

Šāds Eiropas un Baltijas labāko dīdžeju lieliskais septiņnieks vēl ne reizi nav kopā spēlējis uz vienas skatuves. Taču par prieku elektroniskas mūzikas faniem, tas notiks «Sensation White» šovā Rīgā, tāpēc šo sarakstu droši var dēvēt par unikālu:

  • David Guetta (FR)
  • Fedde LeGrand (NL)
  • Markus Schulz (D)
  • Benjamin Bates (NL)
  • Michael Burian (CZ)
  • Bogdan Taran (LV)

«Nekas tāds vēl nav Latvijā noticis, un nav piedzīvots tik spēcīgs dīdžeju line up uz vienas skatuves, — tas būs kā saldais ēdiens ne tikai elektroniskās mūzikas faniem, bet arī visai klubu mūzikas industrijai Latvijā — redzēt tik spožus talantus vienuviet «Sensation White» Rīgā 7. jūnijā,» apgalvo «Jet Force» pārstāvis Kornelis van der Varts.

http://www.sensation-white.lv

Visās «Biļešu servisa» kasēs pagaidām vēl nopērkamas regulārās «Sensation White» biļetes — to cena pagaidām 35 lati; VIP biļešu cena — 75 lati (LMT kluba biedriem — 50 lati), de luxe biļešu cena — 150 latu.

David Guetta

David Guetta ir dīdžejs jau kopš 17 gadu vecuma, kad pirmo reizi spēlēja Parīzē. Agrajos deviņdesmitajos viņš turpināja spēlēt bāros savus house mūzikas setus, hiphopu un garage parīziešu tikšanās reizēs daudzveidīgajā «Le Centrale», «Le Boy» un bēdīgi slavenajā kabareja raidījumā «Folies Pigalle». Deivids nebija labi pazīstams ārpus Francijas, bet ļoti drīz viņa spējas atzina tādas slavenības kā Keita Mosa, Pēnelope Krusa, P.Diddy un daudzi citi. Pašlaik Deivids ir vispieprasītākais dīdžejs pasaulē — Amerikā, Austrālijā, Japānā, Dienvidamerikā un daudzās citās valstīs. Viņa pirmie divi albumi «Just A Little More Love» (2002) un «Guetta Blaster» (2004) jau divas reizes saņēmuši zeltu Eiropā, bet Wally Lopez mix dziesmai «Just A Little More Love» kļuva par pirmo hitu Anglijā 2003. gadā. 2005. gadā viņš tika nominēts «Grammy» balvai ar savu «Deep Dish’s «Flashdance» remix» kā arī tika aicināts veidot remiksu Deivida Bovija dziesmai «Heroes».

Fedde LeGrand

Holandiešu dīdžejs/producents Fedde le Grand (1977) ir kļuvis par pasaulē prestižu mākslinieku. Viņa dīdžeja krājumi un mūzikas producējumi satur enerģisku, deju house mūziku ar akustisku pieskārienu un elektroniskās mūzikas ietekmi. «Fedde-stils» kļuvis par pasaules māniju. Viņa mūzika ir šodienas un nākotnes klubu skanējums. House treks «Put Your Hands Up For Detroit» (2006) bija starptautisks slavas izrāvums. Vēl sekmīgāki producējumi, starptautiskas uzstāšanās un godalgas sekoja bez apstājas. Le Grand ir jau kļuvis par vispieprasītāko dīdžeju pasaulē, un viņa hiti atrodas topu pirmajās pozīcijās.

Markus Schulz

Markuss Šulcs pilda savu misiju, apceļojot pasauli un spēlējot sev raksturīgo «drūmo, untumaino, melodisko transu». Pēdējos trīs gados Markuss gandrīz pastāvīgi šķērsoja pasauli. No Austrālijas uz Krieviju un līdz pat Ķīnai un Trinidādai. Uzstājies savā dzimtajā Maiami, Ibizā, viņa vasaras rezidencē Amnēzijā, Austrālijā un Jaunzēlandē, Beļģijā, Nīderlandē, Vācijā un citur visā pasaulē. «Global DJ Brodcast», Markusa iknedēļas radiošovu, tagad var klausīties vairāk nekā 30 radiostacijās visā pasaulē. Viņa īpašais hits «Ibiza Summer Sessions» debitēja 2006. gada vasarā.

Benjamin Bates

No visām iespējamajām profesijām Benjamin Bates ir izvēlējies būt dīdžejs, jo, viņaprāt, tas esot lielisks veids, kā satikt meitenes. Benjamin sāka pelnīt naudu kā dīdžejs jau 17 gadu vecumā. Drīz viņš iepazinās ar Marco V, kas uzaicināja Benjamin uz savu studiju izmēģināt setu. Tas bija 1996. gadā. Kopš tā laika viņi vienmēr sadarbojas kopā. Kopš tā laika īstenoti neskaitāmi projekti, piemēram, «8th Wonder», «Out Of Grace» un «Southside Spinners», kā arī pāris gadus vēlāk iznāca pirmais Benjamin Beates ieraksts. 2004. gadā viņi kopā ar Marco V. laida klajā pirmo debijas albumu «n.e.v.e.r.l.e.t.a.n.y.t.h.i.n.g.k.i.l.l.t.h.e.p.l.e.a.s.u.r.e», bet diemžēl tas neieguva «Grammy» balvu. Lai vai kā, bet paralēli rakstīšanai un mūzikas producēšanai viņš ir ļoti aizņemts ar saviem dīdžeja setiem un datorspēlēm.

Michael Burian...

...ir savā valstī visvairāk atpazīstamais mākslinieks modernajā mūzikā, bet viņa reputācija jau ir zināma tālu aiz Čehijas robežām. Maikls ir pazīstams visā pasaulē ne tikai kā lielisks dīdžejs, bet arī kā producents, leibla īpašnieks un promouteris. Viņš dažas reizes ticis atzīts savā valstī kā «Labākais gada dīdžejs». Neviens cits dīdžejs no Čehijas nepievērš tādu pūļa uzmanību kā Maikls.Viņš piepilda klubus ne tikai savā valstī, bet arī Ibizā, ASV, Indijā un visā Eiropā. Ārpus mūzikas aktivitātēm Maikls piedalās kampaņā pret komunismu Čehijā. Kopā ar prezidentu Vāclavu Havelu Maikls arī pamudinājis cilvēkus Čehijā nākt uz vēlēšanām un spert soli nākotnē ceļā uz demokrātiju.

Bogdan Taran

Bogdan sākotnēji strādāja radiostacijās «Radio dejas» un «Super FM» (tagad «European Hit Radio»), kur izveidoja arī savu autorprogrammu «Dance Box», kas 2004. un 2005. gadā bija dzirdama arī Lietuvā un Igaunijā. Darbojoties šajā projektā, laika gaitā Bogdan kļuva par populārāko elektroniskās mūzikas dīdžeju Baltijā, viņa vārds saistās ar augstāko dīdžeja darba kvalitāti. Kopš 2003. gada viņš nodarbojas ar ekskluzīvu pasākumu organizēšanu ierobežotam cilvēku skaitam — «Glam Session», «Groove Extention» un «Amber Muse» ar lieliem panākumiem norisinājās tādās Rīgā populārās izklaides vietās kā «Bar One», «Salt&Pepper», «Zup-Zup Lounge», «B-Barā», «Sarkanā», kā ietekmē radās arī pirmais albums — «Amber Muse». Bogdan Taran regulāri piedalās dažados festivālos un pasākumos visa Baltijā un ārpus tās. Portāla «djtop.lv» aptaujā Bogdan Taran ieguvis pirmo vietu starp vispopulārākajiem Latvija dīdžejiem 2004. un 2005. gadā, kā arī pērn — 2007. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu