JL aicina Godmani par «Lattelecom» privatizāciju diskutēt Saeimā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Partija «Jaunais laiks» (JL) aicina Ministru prezidentu Ivaru Godmani par «Lattelecom» privatizācijas modeļa izvēli diskutēt Saeimā, portālu «Apollo» informēja partijas preses sekretāre Laila Timrota.

JL aicina premjeru, atceroties iepriekš doto solījumu regulāri sadarboties un informēt Saeimas deputātus par valdības aktuālajiem darbiem, valstij un sabiedrībai nozīmīgo jautājumu par «Lattelecom» privatizāciju izskatīt arī Saeimā.

JL uzskata, ka valdībai Saeimā jāskaidro tās līdz šim haotiskā un pretrunīgā nostāja «Lattelecom» privatizācijas jautājumā un premjera partijas biedra satiksmes ministra Aināra Šlesera loma tajā.

JL jau iepriekš uzsvēris nepieciešamību valstij piederošās «Lattelecom» kapitāldaļas pārdot atklātā izsolē. Vienīgi izsole ļauj izvērtēt visus iespējamos piedāvājumus un izvēlēties variantu, kas piedāvā iespējami augstāko cenu tirgū un būtu valstij visizdevīgākais, norāda partija. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu