«Lattelecom» privatizācijas jautājumam sasauks ārkārtas valdības sēdi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Telekomunikāciju uzņēmuma «Lattelecom» privatizācijas jautājumam nākamnedēļ tiks sasaukta ārkārtas valdības sēde, trešdien žurnālistus informēja ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK).

Šodien šo jautājumu apsprieda atbildīgo ministru - Gerharda, satiksmes ministra Aināra Šlesera (LPP/LC) un finanšu ministra Ata Slaktera (TP) - darba grupa. Pēc sarunas Slakteris un Šlesers komentārus žurnālistiem nesniedza, uzsverot, ka visas atbildes sniegšot Gerhards.

Gerhards žurnālistus informēja, ka šodien izskatīts Privatizācijas aģentūras ziņojums par «Lattelecom» privatizācijas gaitu, kā arī izvērtējums par dažādiem privatizācijas priekšlikumiem.

Kā uzvēra ministrs, Ekonomikas ministrija sagatavos ziņojumu vadībai, kurai arī būšot jālemj par pozīciju un mandāta došanu atbildīgajai darba grupai sarunās ar «TeliaSonera».

Ziņojums valdībā tikšot iesniegts 26.martā, bet valdībā šis jautājums varētu tikt skatīts ārkārtas sēdē 27.martā.

Plašāku skaidrojumu Gerhards žurnālistiem nesniedza.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu