Kirkorovs bēdājas, ka Pugačovai cits mīļotais

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Krievijas šovbiznesa haizivs Filips Kirkorovs, viesojoties Rīgā, klajā nāca ar publisku paziņojumu, ka jūtas bezgala vientuļš, un neslēpa, ka joprojām skumst pēc bijušās sievas — leģendārās Krievijas estrādes primadonnas Allas Pugačovas, kura, iespējams, jau tuvākajā laikā iestūrēs laulības ostā ar savu ilggadējo pavadoni — komiķi un dziedātāju Maksimu Galkinu, kurš pēdējā laikā nokļuvis azartspēļu atkarības varā.

Vientuļais Kirkorovs

Lai gan Filips ļoti gaidīja, ka uz viņa jubilejas koncertu atnāks arī pats Maestro Raimonds Pauls, tā nenotika, jo Paulam tajā laikā, kad Kirkorovs rādīja savu krāšņo šovu, vajadzēja spēlēt klavieres paša komponētajā Rīgas Krievu teātra muzikālajā izrādē «Rudmatainais karalis». Tāpēc Filips, viesojoties Rīgā, ar Maestro sazinājās telefoniski. Iespējams, viņi runāja arī par Allu, jo Filipa teikto, ka Maestro, viesojoties Maskavā, ticies ar Allu Borisovnu, Pauls apstiprināja. «Jā, Maskavā tikos ar Allu Pugačovu, mēs kopīgi paēdām pusdienas, papļāpājām par vecajiem laikiem, un tās pašas dienas vakarā es atgriezos Rīgā,» — tā Pauls, kurš Maskavas Starptautiskajā mūzikas namā uzstājās kopā ar jauniešu kori «Kamēr».

Taču runājot par to, ka Krievijas presē aizvien biežāk parādās informācija, ka Alla plāno iestūrēt laulības ostā ar savu skatuves kompanjonu Maksimu Galkinu, Pauls norāda, ka to gan nespējot komentēt. «Viņa tik bieži stūrē, ka es īsti nezinu, kurā ostā viņa šoreiz sagatavojusies iestūrēt. Es nesaprotu, pārāk bieži tas notiek, tāpēc nevar visam izsekot līdzi,» smejas Pauls.

Savukārt Filips lepojas, ka Alla savulaik bijusi kopā ar viņu, tagad aizgājusi ar citu, bet — kas zina, varbūt Alla atkal kādreiz atgriežas pie vientuļā Kirkorova, kurš neslēpj — lai arī ir slavens un bagāts, tomēr jūtas visai slikti. «Arī pēc koncerta, kurā bijuši 10 000 cilvēku, aizbraucu mājās un jūtos vientuļš, aizslēdzu durvis, vēlos ātrāk aizmigt un sagaidīt rītu, un tad es atkal domāju par nākamo bezgala vientuļo nakti,» pilnīgi atklāti paziņo Krievijas mākslinieks.

Allai ir jauns vīrietis

Jubilejas koncerta laikā «Arēnā Rīga» Filips uz skatuves bieži piesauca Allu, un uz lielajiem ekrāniem viņa dziesmu laikā tika rādīti videoklipi, kuros redzams Filips un Alla tajā laikā, kad abi bija laimīgi precējušies. Tiesa, neatbildēts paliek jautājums, vai gremdēšanās atmiņās par Pugačovu Filipam ir lielisks reklāmas triks vai arī sirmot sākušais estrādes dziedātājs pārdzīvo, ka Alla devusi priekšroku gados jaunajam komiķim Galkinam, kurš, neraugoties uz saldā puisēna tēlu, iekritis azartspēļu atkarības varā.

Pugačova, kura Krievijā vada dziedāšanas šovu «Divas zvaigznes», raidījuma laikā paziņoja, ka viņas dzīvē ienācis jauns vīrietis. Vaininieks tālu nebija jāmeklē, un arī Galkins paziņojis, ka mīl Allu. Tajā pašā laikā Alla arī uzslavējusi savus iepriekšējos vīrus ar numuriem trīs un četri — Boldinu un Kirkorovu, bet Galkins par to nebija sabēdājies, vien uz Allas komentāru atbildējis — lai arī viņš ir «numur pieci», šādas uzslavas, ko primadonna velta saviem bijušajiem vīriem, viņam netīk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu