Sākusies biļešu pārdošana uz «Kiss» vienīgo koncertu Baltijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas visās «Biļešu servisa» kasēs un internetā [s:18334] sākas biļešu tirdzniecība uz grupas «Kiss» vienīgo koncertu Baltijā. Leģendārie rokeri Latvijā uzstāsies 22. maijā «Arēnā «Rīga»».

Stāvbiļešu cena ir 25 lati. Sēdvietas maksā 30, 35 un 50 latus (atkarībā no attāluma līdz skatuvei). Biļetes no šodienas nopērkamas arī «Piletilevi» kasēs Igaunijā un «Tiketa» kasēs Lietuvā.

Pasaules koncertturneja «Kiss/Alive/35», kuras laikā grupa uzstāsies Rīgā, ir jau sākusies. «Kiss» 18. martā sniedza grandiozu šovu Austrālijas pilsētā Brisbenā. Grupas mājas lapā kāds apmeklētājs par šo koncertu raksta: «Skaņa koncerta sākumā ir tāda, ka liekas, manas ausu bungādiņas to neizturēs. Savukārt uguns liesmas, kas uzšaujas vairāk nekā 40 pēdu augstumā, liekas apdedzinās pirmajā rindā esošo fanu uzacis. Bet mēs, klātesošie, protams, to arī gaidījām, jo tie taču ir «Kiss»! Viņi ir atgriezušies visā krāšņumā — ar mežonīgi skaļu mūziku, milzīgu pirotehnikas daudzumu un lielisku šovu. Tiek izpildītas visas slavenākās dziesmas, arī «Deuce», «C’mon And Love Me» un, protams, «Firehouse», kuras laikā Džīns Simonss spļauj uguni.»

http://www.kissontour.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu