Par nesaskaņotu reklāmu Vudijs Allens pieprasa 10 miljonus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TMZ.com

Kinorežisors Vudijs Allens iesūdzējis tiesā apģērbu ražotāju «American Apparel» par nelikumīgu viņa foto izmantošanu reklāmas kampaņā.

Allena advokāti paziņojuši, ka «American Apparel» pārstāvji ne reizi nav sazinājušies ar slaveno kinorežisoru, lai vienotos par viņa fotogrāfijas izmantošanu savā reklāmas kampaņā. Reklāmās izmantota fotogrāfija, kurā Allens iejuties ortodoksāla ebreja lomā kādā no filmas «Ennija Hola» epizodēm. Kinorežisors no apģērbu ražotāja pieprasa kompensāciju 10 miljonu ASV dolāru apmērā.

Pirmdien Manhetenas tiesā Allens paziņoja, ka viņš nereklamē nekādus pakalpojumus un preces Amerikas Savienotajās Valstīs, turklāt «American Apparel» pagājušā gada nesankcionēto kampaņu uzskata par zaimojošu un aizvainojošu.

Parasti savās reklāmas kampaņās «American Apparel» izmanto jaunas modeles atklātās pozās. Pagaidām uzņēmuma preses dienests atturas no publiskiem paziņojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu