Keitija vēlas aizvest meitu no Toma Krūza

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Nogurusi no laulības ar Tomu Krūzu, aktrise Keitija Holmsa plāno doties uz Ņujorku un ņemt līdzi savu meitu Suri, tomēr Krūzs tam kategoriski pretojas.

Žurnāls «Star» raksta, ka Keitija, kurai piedāvāta loma Brodvejā, mēģina izrauties no sava vīra kontroles un pārcelties uz dzīvi Manhetenā, kas būtu savdabīgs šķiršanās mēģinājums.

«Viņai ir nepieciešams pabūt vienai, taču Toms neļauj aizvest Suri. Viņam nepatīk, ja abas viņa meitenes ir ārpus redzesloka. Toms paziņoja Keitijai - ja viņa brauks uz Ņujorku, viņš dosies līdzi,» žurnālam stāsta kāda labi informēta persona. «Ja runa ir par Suri, Toms nepieļauj nekādus kompromisus.»

Laikā, kamēr vecāki strīdas, mazā Suri, kurai piektdien bija otrā dzimšanas diena, lielāko daļu laika pavada ar auklītēm, nevis ar mammu un tēti. «Viņai tiek veltīts daudz uzmanības, taču ikviens bērns vēlas būt kopā ar vecākiem, jo tos neviens nevar aizstāt.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu