«Sensation White» būs īpašā «BM Auto» VIP zona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Deju mūzikas pasākuma «Sensation White» organizatori arvien izziņo intriģējošus jaunumus, kas sola, ka 7. jūnijā «Arēnā «Rīga»» plānotais pasākums «Sensation White» ar programmu «Love» būs neaizmirstams un gana izklaidējošs.

BMW automašīnu izplatītājs Latvijā — «BM Auto», piedāvājot šajā īpašajā zonā vairākus Latvijā pazīstamus dīdžejus un māksliniekus. Skatuves priekšnesumu īpašais virknējums apvienos sevī dzīvo performanci un Latvijas populārāko DJ meistarību — DJ Aldee, Laso un Alias, DJ Crash, projekts «Flyingmice All Stars» (Ella, Dāvis Kolbergs un Markus Riva Nik Flyingmice dzīvā aranžējuma pavadībā), Franzo Kolms un DJ Deros.

Atbilstoši visa pasākuma noskaņai, arī VIP zonas dizains tiks veidots ap vienotu tēmu «Ēdenes dārzs». Lielā mērā telpa tiks ieģērbta baltā, bet vairākas vietās parādīsies Ēdenes zaļums. Mākslīgie koki, vīnogu ķekari un zaļumi izrotās un apslēps tehniskās lietas. VIP zona pārtaps par nevainīguma baltās krāsa un dabas pievilcīguma, zaļās apvienojumu un harmoniju.

Zonas tālākajos stūros izvietosies «Max Factor» stends, kur apmeklētājiem būs iespēja iegūt profesionālu make-up, ko veiks profesionāli speciālisti. Turpat apmeklētājiem tiks piedāvāts fotostudijas «Imagine» stūris, kur ikvienam būs iespēja iemūžināt sevi bildēs šajā grandiozajā pasākumā.

Zonas galvenā atbalstītāja «BM Auto» trīs jauni, balti BMW auto tiks izvietoti apskatei pie VIP ieejas. «Aggressive» deju studijas dejotājas darbosies kā reklāmas meitenes, piedaloties visās zonas aktivitātēs, gan dejojot, gan fotografējoties un reklamējot «BM Auto» un «Sensation White» sadarbību.

Vairāk par programmu — vakaru pulksten 21 atklās DJ Aldee ar dziļajiem «Deep House» stila ritmiem. Aldee jeb Displeyz ir Baltijas lielākā un iespējams labākā kluba «Essential» «Main Floor» rezidents, un noteikti viens no Baltijas labākajiem DJ, kas ir piedalījies vairākos milzīgos pasākumos. Šoreiz gan Aldee, atkāpjoties no sava ikdienas mūzikas formāta, piedāvās VIP zonas apmeklētājiem pavisam saulainas «Deep House» skaņas, kas būs, kā tāds pēdējais klusuma mirklis pirms gaidāmās vētras «Sensation White» galvenajā zālē.

Turpinājumā dīdžeji Laso un Alias iekustinās pirmos pasākuma viesus ar funky house bītiem. Abi «Tasty Soundz» pārstāvji publikai plašāk pazīstami, kā «Sunset» bāra un kluba «Nautilus» rezidējošie DJ. Abi jau vairakkārt ir pierādījuši sevi, kā vieni no Latvijas labākajiem soul house un ambient mūzikas līderiem. 

Pusnaktī Andre Crash jeb DJ Crash stāsies pie pults, lai VIP zonā iestātos patiešām saulaina un soulful mākslas piepildīta noskaņa. Crash ir pēdējo divu gadu LV DJ topa līderis, kas ir piedalijies arī iepriekšējā Rīgas «Sensation White» «De Lux» zonā, uzstājoties ar citiem «Nautilus» rezidentdīdžejiem.

Pulksten 1 uzstāsies projekts «Flyingmice All Stars», kura ietvaros apmeklētājus priecēs Latvijā plaši pazīstami mākslinieki Ella, Dāvis Kolbergs un Markus Riva Nik Flyingmice dzīvā aranžējuma pavadībā. Pulksten 3 kopā ar Flyingmice uz skatuves parādīsies vēl viens šī projekta radītājs un atbalstītājs, un vakars turpināsies Dj Rise («Capital FM», «Nautilus») vadībā.

Pasākuma noslēguma daļa nonāks producenta Franzo Kolms un DJ Deros noskaņā, kas pasniegs electro-progressive house ritmus ar «Ableton Live» starpniecību. Deros un Kolms ir vieni no nedaudzajiem Latvijas DJ, kas ir uzstājušies pasaules lielākajā pludmales mūzikas festivālā «KaZantip 07». Abi ar kopīgām uzstāšanās reizēm jau agrāk ir priecējuši publiku ar enerģijas pārpilnajiem setiem dažādos Latvijas un citu valstu klubos un pasākumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu