Silova gudra bez diploma

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Arī Maijai Silovai, tāpat kā vairākumam studentu, nav viegli savienot darbu TV ar mācībām Žurnālistikas fakultātē — pagājušogad viņa nesaņēma pozitīvu atzīmi savam bakalaura darbam un arī šogad nav paspējusi to sagatavot...

Maijas Silovas kursabiedri mēļoja, ka arī šogad viņas bakalaura darbs ticis noraidīts, taču, kā noskaidrojās, baumām nav pamata, jo Maija šogad skolā neko neesot iesniegusi. Kā viņa pati teic: «Pēdējā laikā esmu bijusi pārāk aizņemta, lai paspētu apvienot daudzos darbus ar bakalaura darba rakstīšanu, taču, visticamāk, to es mēģināšu izdarīt nākošajā gadā.»

Tomēr, lai arī Maijai žurnālistikas studiju diploms vēl aizvien nav kabatā, skaidrs, ka viņa sevi jau ir pierādījusi kā profesionāli, kuras spējas žurnālistikā tikai retais vairs apšaubīs. Tā teikt — šoreiz blondais tēls ir komplektā arī ar pildījumu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu