«KISS» koncerts jau šo ceturtdien!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo ceturtdien, 22. maijā, «Arēnā «Rīga»» koncertu sniegs slavenā rokgrupa «KISS». Grupa Rīgā ieradīsies ar iespaidīgu šovu, kurā tiks izmantots liels pirotehnikas un specefektu daudzums.

«KISS» dalībnieks Džīns Simonss Vācijas pilsētā Oberhauzenē notikušajā konferencē, stāstot par grupas jauno turneju «KISS Alive/35 Tour 2008», atzina: «Mēs esam atgriezušies Eiropā, lai vēlreiz pierādītu, kura ir labākā rokgrupa pasaulē! Rokmūzikas cienītājus neinteresē nošņurkušas, pusnorietējušas rokzvaigznes, kas tik vien spēj kā uzvilkt savu pakaļu uz skatuves. Mēs koncertējam, jo patiesi mīlam šo lietu. «KISS» katrā koncertā pierāda, kāpēc mēs tiekam dēvēti par karstāko rokgrupu pasaulē.»

Ģitārists Pols Stenlijs: «Mēs uzstājamies, jo tā ir lieliska jautrība! Ja mēs kāptu uz skatuves tikai naudas vai kāda cita iemesla dēļ, koncertus mēs vairs nesniegtu jau sen. Taču mēs negrasāmies atteikties no tās lieliskās sajūtas, kad tūkstošiem koncerta apmeklētāju dzied līdzi mūsu dziesmas un priecājas kopā ar mums! «KISS» ir visa mūsu dzīve. Un tāpēc mēs brīdinām — šīs turnejas koncerti būs lielākais un pārsteidzošākais šovs un pārspēs visu, ko jūs vispār savā dzīvē esat redzējuši!»

Pieminot «KISS» daudzos fanus visā pasaulē, Pols Stenlijs arī piebilda: ««KISS» fanu armija ir lielāka par visām Eiropas armijām kopā! Un ja būtu karš — «KISS» armija uzvarētu!»

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu