Noskaties Lienes Šomases videoklipu «Jauna diena»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šīs dienas jaunajā «Mūzikas video» kanālā ir skatāms dziedātājas Lienes Šomases pirmais oficiālais videoklips dziesmai «Jauna diena».

Klipa režisors ir pieredzējušais mūzikas videoklipu «vecmeistars» Igors Linga, kā kontā ir vairāki simti pašmāju videoklipu, kā arī lielformāta filmas «Drosme nogalināt» un «Rokenrols Baltijā».

Dziesmas videoklipā izmantota dziedātājas fotosesija studijā «Secret Garden», un klipā īsu brīdi redzams arī pazīstamais fotogrāfs Valts Kleins.

Liene pati, komentējot jauno video, saka: «Tas ir mans pirmais, tāpēc jo īpaši nozīmīgs man pašai. Tur es esmu tāda, kāda esmu, tur nav nekā samākslota, un tas ir šā video lielākais pluss. Gan jau manā dzīvē būs vēl arī kādi «lielbudžeta» darbi, bet šis ir šeit un tagad. Un ļoti atbilstošs dziesmai.»

Liene šobrīd ļoti intensīvi strādā pie sava pirmā solo albuma, kuram dots nosaukums «Vārdos nepateiktais» un kura izdošana plānota jau 16.jūnijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu