«Z-Scars» prezentēs jauno dubultalbumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar klubā «Spalvas pa gaisu» grupa «Z-Scars» prezentēs savu jauno albumu «Tieši sirdī/Prjamo v serdce», kas ir pirmais dubultais divvalodīgais roka albums Latvijas rokmūzikas vēsturē — latviešu un krievu valodā.

Īsi pirms pusnakts «Z-Scars» mūzikas cienītāji un plašāka publika ar jaunā dubultalbuma saturu varēs iepazīties «Z-Scars» īpašajā albuma izdošanas koncertā. Pasākuma laikā aktīvākie grupas fani varēs saņemt grupas jauno albumu ar grupas dalībnieku autogrāfiem.

Ideju albumu ierakstīt divās valodās grupa pamato ar panākumiem krievvalodīgajās radiostacijās Latvijā, kā arī veiksmīgas sadarbības sākumu ar kādu pazīstamu Krievijas grupu.

Tāpēc grupa īpaši rūpīgi divus gadus strādājusi pie jaunā albuma izdošanas, un tajā iekļautas 11 jaunas dziesmas, no kurām divas — «Cauri pilsētai» un «Trīs vārdi» — jau ieguvušas godalgas un ierindojušās 1. vietā visbiežāk spēlēto dziesmu Latvijas radiostaciju apvienotajā topā. Albumu producējis Māris Priede.

«Albums ir par ieklausīšanos savā sirdī un par uzticēšanos tam mazajam bērnam, kas joprojām mīt katrā no mums un patiesībā arī ir mūsu sirdsapziņa. Katrs no mums ir īpašs, savādāks, katram ir sava izpratne par mīlestību un laimi, par to, kā pareizāk risināt vissvarīgākos jautājumus mūsu dzīvē. Ar šo albumu mēs aicinām klausītājus nepārstāt tiekties uz visaugstākajām virsotnēm savā sirdī,» atklāj grupas solists un dziesmu autors Andris Kivičs.

Lai gan albuma turneju grupa plāno rīkot rudenī, arī vasarā «Z-Scars» būs dzirdama daudzās Latvijas pilsētās. Tuvākie grupas koncerti: 30. maijā — «Spalvas pa gaisu» Rīgā, 31. maijā — Kandavā, 7. jūnijā — «Kabatā» Rīgā, 7. jūnijā — Saulkrastu estrādē, 23. jūnijā — Saulkrastu pludmalē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu