«Sensation White» pārspēj savus rekordus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Gada lielākais deju mūzikas notikums «Sensation White», kas 7. jūnijā notiks «Arēnā «Rīga»», pārsniedzis pagājušā gada biļešu pārdošanas rezultātus, un tiek strauji izpirktas atlikušās biļetes!

Fakts, ka drīzumā tiks pārdotas pēdējās biļetes regular zonā par 37 latiem, bet pieprasījums pēc ieejas biļetēm arvien ir nerimstošs, tāpēc organizatori, tehniskie producenti un Holandes kompānija «ID&T», kas ir šova «Sensation White» idejas autori, šodien vienojās par papildu vietu nodrošināšanu «Arēnā «Rīga»». Lai nerastos pārāk liela saspiestība un tiktu respektētas apmeklētāju ērtības, tika nolemts izbūvēt papildu postamentus, izbūves un īpašos dekus dejošanai un atpūtai. Tas savukārt ļauj izsludināt papildu regulāro biļešu tirdzniecību, taču to cena būs 40 lati. Pārējo biļešu cenas nemainās — VIP biļetes cena ir 80 latu, de luxe — 150 latu, privāto ložu biļetes cena 35 lati visu laiku. Biļetes uz «Sensation White» vēl ir «Biļešu servisa», «Reklamarket» kasēs un «Statoil» degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā.

Jau ziņots, ka 7. jūnijā «Arēnā «Rīga»» notiks pasaules lielākais deju mūzikas notikums «Sensation White». Šogad pasākuma tēma — mīlestība. Organizatori atgādina, ka ieeja pasākumā ir no 18 gadu vecuma. Dress code — BALTS — gan virs jostasvietas, gan zem jostasvietas.

«Sensation White» dīdžeju line-up veido tādi pasaulslaveni mākslinieki kā David Guetta (FR), Fedde LeGrand (NL), Markus Schulz (D), Benjamin Bates (NL), Michael Burian (CZ) un Bogdans Tarans (LV).

Svarīgi, ka šovs sāksies plkst. 22.00. Lūdzam apmeklētājus ierasties arēnā līdz plkst. 22.00, jo šova sākums ir ne mazāk iespaidīgs kā viss šovs kopumā, turklāt scenogrāfija ir secīga un vienota, tāpēc, lai nenokavētu daudz interesantu priekšnesumu, organizatori aicina viesus ierasties, jau sākot ar durvju atvēršanu plkst. 20.00. Pagājušajā gadā, kad šovs jau bija sācies un daudzi vēl tikai centās tikt arēnā, tas sagādāja neērtības ne tikai pašiem apmeklētājiem, bet arī māksliniekiem un organizatoriem.

Arēnas durvis vērs no plkst. 20.00, šovs sāksies plkst. 22.00 un turpināsies vairāk nekā astoņas stundas. Durvis vērs ciet plkst. 7.00 nākamajā rītā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu