«Sensation White» — jau šovakar

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GarJaanis

Jau šovakar «Arēnā «Rīga»» gaidāms gada lielākais deju mūzikas notikums «Sensation White» ar programmu «Love». Jau kopš pirmdienas «Arēnā «Rīga»» sākti sagatavošanās darbi.

Šajā gadā «Sensation White» Latvijā piedāvā vienu no interesantākajām un arī tehniski sarežģītākajām programmām — «Love», kas izpelnījusies vislielāko atzinību un visaugstāko novērtējumu no citām programmām.

Vairāk nekā 70 profesionāļi no Holandes un 100 no Latvijas jau kopš pirmdienas «Arēnā «Rīga»» veic šovam nepieciešamos sagatavošanās darbus — uzstāda galveno pamatkonstrukciju, divas milzīgas ekrānu konstrukcijas, jaudīgas skaņas, gaismu un lāzeru sistēmas, kā arī īpaši sarežģīto centrālo skatuvi ar apaļu paaugstinājumu, kas griežas ap savu asi. Daļa centrālās skatuves iekares punktu ir pat virs griestu sijām, tāpēc precīzi punkti veidoti ar vairākām atsaitēm no «Arēnas «Rīga»» jumta konstrukcijām.

Ieeja «Arēnā «Rīga»» būs atvērta jau no plkst. 20.00. Pasākuma producenti no Nīderlandes aicina skatītājus ierasties laikus un nenokavēt šova sākumu plkst. 22.00, kas solās būt īpaši iespaidīgs. Pagājušajā gadā, kad, sākoties šovam, daudzi skatītāji vēl tikai ieradās arēnā, tas sagādāja neērtības ne tikai pašiem apmeklētājiem, bet arī māksliniekiem un organizatoriem.

Šovs ilgs vairāk nekā astoņas stundas un beigsies plkst. 7.00 nākamajā rītā.

«Sensation White» dīdžeju sarakstu veido pasaulslaveni mākslinieki: David Guetta (FR), Fedde LeGrand (NL), Markus Schulz (D), Benjamin Bates (NL), Michael Burian (CZ) un Bogdans Tarans (LV).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu