Visu seksu sekss!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Man pagājušajā naktī bija labākais sekss manā mūžā. Nepārspīlējot. Tik perfektu tehnikas, kaislības un locekļa proporciju es vēl nekad nebiju izjutusi. Kas tāds, ka vēl tagad parādās tauriņi vēderā un zemāk.

Žēl tikai, ka tas bija tikai sapnis. Jā, arī es mēdzu sapņot erotiskus un pat pornogrāfiskus sapņus, bet tik kvalitatīvs un tik spilgts man vēl nebija gadījies. Visu dienu par to jādomā, vairāk gan sarkstot nekā bālējot.

Iespējams, ka kādam tas nebūtu nekāds pārsteigums, taču tas bija pārsteigums man pašai — partneris bija ne viens cits kā cilvēks ar varu — kāds ļoti respektēts un manās acīs ļoti cienīts pasniedzējs, kurš man ir devis ļoti daudz zināšanu, bet nekāda sakara ar seksu tām nav bijis.

Lai arī nekādas saskarsmes ar viņu man nav jau vairākus gadus, tik vien kā pa retam e-pastam vai pastkartei no eksotiskākas zemes, pagājušajā naktī viņš bija pavisam īsts un mans. Kas interesantākais, gaišā dienas laikā mums vienmēr bijušas tikai draudzīgas attiecības, bez jebkādiem zemtekstiem! Acīmredzot mana zemapziņa uzskata citādi, un viņš ir ne tikai mans zināšanu, bet arī seksa guru.

Par pašu sapni atceros tik daudz, ka man attiecības ar viņu nelikās ne mulsinošas, ne arī neparastas, kā man šķiet tagad, esot nomodā. Ja runājam par seksu — es atceros tikai sajūtas, ne apstākļus, ne priekšspēli, neko citu.

Brutāli sakot — iekšā–ārā. Bet kā-āds iekšā–ārā! Tas bija kas neaprakstāms! Nebija ne par garu, ne par īsu, nešķita, ka man izbakstīsies cauri vai arī ka neaizsniedz, tāpat arī nelikās, ka būtu par resnu līdz sāpēm vai par tievu līdz nejūtīgumam. Ideāli, vienkārši ideāli.

Tāpat arī tas, kā partneris zināja, ko tieši es gribu, par ko gan sapnī nav jābrīnās, jo es tiešām zinu, ko man vajag… Šobrīd, ar nomoda saprātu, es tikai varu spriest, ka laikam seksā vēl neko neesmu redzējusi, ja reiz man ir tā-ā-ādi sapņi, jo — ja es varu just to, ko es jutu sapnī, es noteikti to varu just arī īstenībā, atliek tikai izstāstīt partnerim, ko es vēlos. Tehnika mums nebūt nav slikta, atliek tikai locekļa jautājums — tātad — nomainīt partneri?

Protams, es pamodos sekundi pirms orgasma un, kad sapratu, ka tā notika, biju stipri vīlusies. Tā parasti ar tiem erotiskajiem sapņiem notiek — tik reti izdodas tikt līdz galam! Tomēr, atgriežoties pie sapņa, pat bez orgasma tas bija labākais sekss mūžā.

Un tas pierāda tikai vienu — sekss ir kas tāds, kas jādara procesa pēc, nevis nobeiguma pēc. Neizmērojama bauda!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu