Lienei Šomasei jauns singls un dubultais CD un DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no šā brīža «karstākajām» latviešu dziedātājām Liene Šomase 16. jūnijā izdod savu pirmo soloalbumu, kam dots nosaukums «Vārdos nepateiktais».

Albums būs īpašs ar to, ka tam kā papildu pielikums bez maksas nāks klāt arī dziedātājas DVD, kurā iekļauts gan dziesmas «Jauna diena» videoklips, gan labākie priekšnesumi no TV3 šova «Dziedi ar zvaigzni», kurā dziedātāja kopīgi ar Jāni Vinteru plūca uzvaras laurus. Tajā skatāms arī dziesmas «Dzelzsgriezējs» priekšnesums, kas šova laikā izpelnījās ļoti augstu gan skatītāju, gan žūrijas novērtējumu. DVD atrodama arī LNT seriāla «Svešā dzīve» tituldziesmas video montāža.

CD albumā būs iekļautas vairākas pilnīgi jaunas, kā arī jau populāro dziesmu «Jauna diena», «Tik dīvaini tuvs» un «Ugunskurs» jaunās versijas.

Viens no albuma īpašajiem pārsteigumiem solās būt grupas «Double Faced Eels» dziesmas «Mīlestība» jaunā versija. Vienu no albuma dziesmām sacerējusi arī pati Liene.

Albuma ierakstos piedalījušies vairāk nekā 25 Latvijā pazīstami mūziķi, piemēram, Kristaps Krievkalns, Tomass Kleins, Gints Pabērzs, Mārcis Judzis («Dzelzs vilks»), Andris Alviķis, Ervings Znotiņš («Autobuss debesīs»), Uģis Tirzītis («bet bet»), Toms Juhņevičs, Kārlis Lācis un daudzi citi. Pie studijas pults sēdējuši Gints Stankevičs, Armands Treilihs, Zigfrīds Muktupāvels, Gints Sola, bet lielāko daļu dziesmu miksējis Māris Priede. Albuma noformējumā izmantotas Valta Kleina fotogrāfijas, un dizainu veidojis Toms Gūtmanis (R/A «Fresh CT»).

Šonedēļ radiostacijās nonāk pilnīgi jauna Lienes Šomases dziesma «Klauns (Dzīve nav rožu lauks)». Dziesma ir lejupielādējama portālā Doremi.lv, kur no 16. jūnija būs atrodams arī viss albums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu