Ilzītes voljēra labiekārtošanai pagaidām saziedoti 500 lati (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Līdz šim sabiedrība portālā «ziedot.lv» Līgatnes dabas takās mītošās lācenes Ilzītes voljēra labiekārtošanai saziedojusi 449 latus un 75 santīmus, liecina «ziedot.lv» informācija.

Lai iegūtu Ilzītes voljēra atjaunošanai un labiekārtošanai neieciešamo finansējumu, SIA «Platforma Filma», fonds «Ziedot.lv» kopā ar AS «Laima» un Dabas aizsardzības pārvaldi īsteno labdarības akciju «Lācim karsti vasarā, vāverīte ar draugiem nāk palīgā!».

Atbalstīt akciju var, ziedojot portālā «ziedot.lv» vai arī pērkot «Laima» produkciju, jo viens santīms no katra nopirktā «Vāverīte» produkta un saldējumiem «Vāverīte», «Serenāde», «Maigums» un «Gutta» tiks ziedots Ilzītes voljēra labiekārtošanai.

Lai uzlabotu Ilzītes dzīves apstākļus un lai viņa varētu turpināt priecēt apmeklētājus, voljēra labiekārtošanai nepieciešami 31 265 lati.

Labdarības akcijas laikā saziedotie līdzekļi tiks izlietoti, atjaunojot lūku un vinču sistēmu, izremontējot desmit gadus veco māju, sakopjot un labiekārtojot teritoriju, lai Ilzīte būtu labāk redzama apmeklētājiem, atjaunojot elektriskā gana sistēmu ap kokiem, lai saglabātu esošos kokus Ilzītes voljērā, un pielāgojot teritoriju traktora iebraukšanai dažādu ikdienas darbu veikšanai.

Jau ziņots, ka 1.jūlijā Ministru kabinets piešķīra 172 506 latus Līgatnes dabas takās mītošo lāču Puikas un Mikus pastaigu laukuma būvniecībai un pavasarī izskalotā ceļa remontam. Ar valdības piešķirto finansējumu Līgatnes dabas taku lāči beidzot tiks pie pastaigu laukuma un tādējādi atkal būs apskatāmi apmeklētājiem. Lācenes Ilzītes voljēra labiekārtošanai finansējums netika piešķirts, tādēļ tiek rīkota labdarības akcija, aicinot sabiedrību saziedot nepieciešamos līdzekļus.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu