Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā atšķirt «Negribu!» no «Negribu... turpini!»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Lai arī seksam pēc strīdiem ir savu plusi, tomēr jāsaprot robeža, ka sekss nebūtu vienmēr jāizmanto kā līdzeklis strīdu risināšanai.

Pārmaiņas pēc tas var noderēt, bet nevajadzētu aizmirst: ja reiz esat izšķīrušies, tad šāds sekss var radīt tikai maldinošas cerības un likt otrai pusītei veltīgi domāt, ka attiecības atkal ir atjaunotas, kas nebūt nebūs tas gadījums.

www.visaviamag.com

Abiem vienlīdz ir jāizjūt kaisle, un abiem ir jāgrib, citādi tas var tikai izvērsties par pamatu nākamajam strīdam. Galvenais, nepārcensties ar strīdiem, jo pārlieki strīdi tomēr noved pie attiecību izjukšanas, un vēlmei pēc neparasti lieliska seksa nudien nevajadzētu kalpot par ieganstu strīdam. Tāpat arī atslābuma mirkli pēc beigšanas var izmantot mierīgai sarunai, lai izrunātos un beidzot tiktu pāri strīda iemeslam.

Jā, arī man patīk sekss pēc strīdiem, taču es ne par ko negribētu strīdēties tikai seksa dēļ. Dažreiz pēc šāda seksa uzmācas domas — vai tiešām tikai sekss ir tas, kas satur kopā šīs attiecības? Pat ja tā, tad vismaz sekss ir fantastisks!

Atceros kādu svētdienas rītu, kad jau mostoties mēs sākām strīdēties. Tika piesauktas gan bijušās draudzenes un draugi, gan vecie strīdi un aizvainojumi. Tā kā tobrīd nedzīvojām kopā, es vienkārši apģērbos un sāku taisīties prom. Kad jau atvēru durvis, viņš pēkšņi saķēra mani aiz rokas un noskūpstīja.

Vai tas bija skūpsts, vai viņa acu skatiens, vai ciešais tvēriens, es sapratu, cik muļķīga bija visa mūsu saruna un cik ļoti dārgs viņš man ir. Un jā, arī to, cik ļoti, ļoti man patīk, kā smaržo viņa kakls, kā viņš mani apķer, un es pārstāju domāt par jebko citu...

Torīt jau burtiski pēc mirkļa es biju viņa apskāvienos. Tikai seksā pēc strīdiem viņš mēdz mani apķert tik stipri un vīrišķīgi, un tādos gadījumos nav nepieciešama nekāda pusstundu ilga priekšspēle, jo jau skūpstīšanās mani noved ekstāzē!

Kāds ir seksa pēc strīdiem noslēpums? Tu ne tikai iepazīsti partneri citādā gaismā, bet arī ļaujies saviem instinktiem.

Emocionāli, mazliet agresīvi un ar garantiju — patiks abiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu