<i>Akon</i> Rīgas koncerta īpašais viesis būs <i>Snoop Dogg</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu RnB zvaigznes Akon 29. augusta koncerta īpašais viesis būs ASV populārais reperis, dziedātājs un mūzikas ierakstu producents Snoop Dogg.

Akon un Snoop Dogg koncerts notiks «Skonto» stadionā.

Atklājot noslēpumaino koncerta viesi, koncerta organizatore «Urbania Group» cer iepriecināt un patīkami pārsteigt visus RnB un hiphopa cienītājus Latvijā, kam šī ir vienreizēja iespēja «nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu».

Snoop Dogg jeb īstajā vārdā Kelvins Brodus juniors ir viens no retajiem hiphopa izpildītājiem, kurš šajā žanrā noturējies vairāk nekā 16 gadus. Snoop Dogg kļuvis par popkultūras ikonu, jo viņa vārds saistās ne vien ar mūziku, bet arī filmām, videospēlēm, apģērbu līniju un savu televīzijas šovu. Vēl pavisam nesen iznācis pēc skaita devītais Snoop studijas albums «Ego Trippin», kas nodēvēts par vienu no daudzveidīgākajiem ierakstiem mūziķa karjerā.

Amerikāņu RnB zvaigzne Akon, arī mūzikas izpildītājs, producents, sava zīmola īpašnieks un nu jau arī kinoaktieris, savu šovu Latvijā sniegs pasaules turnejā.

Akon visprecīzāk raksturo unikālais Rietumāfrikas stila vokāls un hiphopa mūzikai raksturīgais liriskums. Akon pirmais soloalbums «Trouble» tika izdots 2004. gadā, aptverot pašlaik visiem tik zināmos hitus «Locked Up» and «Lonely,» kā arī «Belly Dancer (Bananza),» «Pot Of Gold» un «Ghetto». Akon guvis ievērojamus panākumus arī dziesmu topā «Billboard Top 100», kurā iekļauti 11 viņa hiti, kas līdz šim izdevies tikai retajam mūziķim.

2006. gada augustā, sadarbojoties ar reperi Eminem, Akon ierakstīja savu populāro hitu «Smack That». Pašlaik, turpinot sadarbību ar Maiklu Džeksonu, tiek strādāts pie jaunā Akon studijas albuma.

Koncerta biļetes ir nopērkamas visās «Biļešu servisa», «ReklamMarket» tirdzniecības vietās, kā arī «Statoil» degvielas uzpildes stacijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu