Ingas pārvērtību abas dienas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šeit varat lasīt par abām Ingas pārvērtību dienām!

Pirmās pārvērtības sākušās.

Tajās piedalās Inga Kolosova. Vakar bija pārvērtību pirmā diena, šodien atkal svarīgas procedūras. Rādām jums foto no pirmās dienas, diemžēl veikalos apģērbu pielaikošanu nevarēja fotografēt, bet noslēguma fotogrāfijās jūs redzēsiet Ingu skaistos tērpos. Meistari jau izdomājuši, kāda būs Ingas frizūra un grims. Inga gan to pati vēl nezina, bet šodien jau uzzinās. Nobeigumā būs fotosesija, lai arī «Apollo» lasītāji var iepazīties gan ar procesu, gan rezultātu.

Pārvērtību norise tika sākta 26. jūnijā plkst. 9.30 salona «Gloria» telpās.

Pēc nelielas kafijas pauzes sākām pārvērtības rokām. Ingai ir pieaudzēti gela nagi, kuriem nupat tiešām ir vajadzīga profilakse.

Salona «Gloria» nagu kopšanas speciāliste Diāna Zimina, apskatot Ingas rokas, secina, ka rokas ir labi koptas, nagu forma izvēlēta pareizi un to formu profilakses laikā nemainīs. Nagu dizainā Diāna izmantos krāsaino gelu un apgleznos nagus ar otu.

Tā kā darba ir daudz, lūdzām Ingu atbildēt uz dažiem jautājumiem:

«Gloria»: — Kas jūs, Inga, pamudināja pieteikties pārvērtībām?

Inga: — Protams, ka kolēģi. Viņi zina, ka esmu azartiska un piekrītu dažādām trakulībām.

— Ko jūs gribētu sagaidīt no pārvērtībām?

— Gribētu, lai viss būtu forši. Galvenais, lai patīk un citi nekrīt ģībonī. Un vēl es gribētu, lai pārmaiņas būtu man pieņemamas un es tās varētu uzturēt vēl ilgu laiku. Nu, kamēr apniks...

— Vai baidāties?

Protams! Bail, ka nenokrāso melnus matus.

— Cik bieži izmantojat skaistumkopšanas pakalpojumus?

— Vispār bieži. Ja jau sāc, tad apstāties ir grūti. Neko pārmērīgu es nedaru, tikai nepieciešamas lietas — frizieris, nagu kopšana, kosmetologs un solārijs. Visam tam veltu ne mazāk kā reizi mēnesī. Solārijam kādas trīs četras reizes mēnesī.

—  Vai tie ir lieli izdevumi?

— (Samulst.) Kādi 100 lati mēnesī aiziet gan...

— Inga, no kā jūs būtu gatava atteikties, ja pēkšņi naudas būtu mazāk vai pakalpojumu izmaksas augtu? Vai pakalpojumus izmantotu vispār?

— Protams, ka izmantotu. Kur es liktos! Staigātu nekopta, vai? No kā atteiktos? Nu, mazāk našķotos. Varbūt izlaistu kādu tusiņu vai nenopirktu kādu kārtējo apģērba gabalu...

— Vai skaistumkopšanai izmantojat salona pakalpojumus, vai arī jums ir savs «mājas» meistars?

— Esmu no tām, kam ir svarīga kvalitāte un garantija. Izvēlos salonu pakalpojumus. Labāk samaksāju vairāk, bet zinu, ka varu prasīt no meistara garantiju par darba kvalitāti. Un, ja kas... varu paprasīt, lai izlabo to, kas mani neapmierina.

— Kāds ir jūsu pirmais iespaids par salonu «Gloria»?

— Oi! Nu, ļoti mājīga atmosfēra — nu tā, sirdij...

Nadziņi ir gatavi, un Inga tos aplūko. Var redzēt, ka patīk! Toni nagiem Inga izvēlējās pati, jo tūlīt gaidāmas lielas svinības.

Tālāk Ingu apskata stila meistare Vineta Minkeviča un frizieris Edgars Baņģis. Viņu darbības rezultātā taps jaunā Inga. Kāda tā būs? To šodien Inga neuzzināja. Tas būs pārsteigums!

Tālāk nolēmām Ingu iesauļot solārijā. Nav jau viņai tāds «ofisa iedegums», bet nedaudz saules der mums katram. Salonā «Gloria» ir neintensīvais solārijs. Šie solāriji iedegumu veido ādas dziļākajos slāņos, līdzvērtīgi saules, dabīgajam iedegumam, tāpēc ir mazāk kaitīgi.

Turpinām gatavošanos rītdienas gala iznācienam, un tam mums ir vajadzīgs apģērbs. Dodamies uz veikalu kopā ar stila meistari Vinetu. Mērām visādus apģērbus. Kombinējam. Reizēm Ingas seja ir tāda gara, dažbrīd smaida...

Galu galā esam garderobi nokomplektējuši. Pat jaukas kurpes ir. Inga tik nosaka, ka krāsas ir neierastas..., bet Vineta atbild, ka vajag košumu.

Esam atgriezušās atpakaļ salonā. Tagad ar Ingu nodarbosies ķermeņa kopšanas speciāliste Inga Apfelbauma-Zviedre.

Ķermeņa kopšana ir īpaša ar to, ka tam vajadzīgs miers. Šai procedūrai izmantojam telpu ar svecēm un klusinātu mūziku. Inga 2 izvēlējusies Ingai 1 dūņu ietīšanas procedūru. Šī procedūra vienlaikus gan relaksē, gan uzlabo ādas stāvokli. Inga 1 neizrāda nekādu pretošanos un tiek ietīta kā kūniņa. Jauki pēc nogurdinošas veikala ķemmēšanas tā pagulēt!

Kad nepieciešamais laiks ir beidzies un dūņu kārta noskalota, tiek uzklāts atvēsinošs SPA krēms. Tas ir uzmundrinošs un ķermeni tonizējošs. Sajūta lieliska! Ar to arī Ingas šīsdienas pārvērtības ir galā. Līdz rītam (tas ir, šodienai)...

Šodienas programma:

1. Pēdu kopšana.
2. Skropstu pieaudzēšana.
3. Frizieris.
4. Grims.
5. Noslēguma foto.

Otrā diena

Pārvērtības sākās 9:30

Ingu sagaida  nagu kopšanas meistare Irina Riekstiņa.  Ingas kājiņas tiks lutinātas ar pedikīru un pēc tā tiks pieaudzēti  gēla nadziņi un dizainēti ar ziediņiem un pērlītēm. Vasarā tas ir ļoti aktuāli, jo tādā veidā kājas izskatīsies koptas daudz ilgāk. Un pašās beigās skrubītis pēdiņu mīkstumam. 

Procedūra ir darbietilpīga un ilgstoša. Tās laikā ar Ingu pārspriežam iespaidus par pirmo dienu. Nedaudz protams meitene ir samulsusi...

Nu, jā tie komentāri... Nosaka Inga.  Nebiju tam gatava.
Nekas. Būs labi. Uzmundrinām Ingu.

Kājas is sakoptas.

Tālāk Inga tiek nodota friziera Edgara Baņģa rokās. Edgars jau vakar bija noskatījis Ingu un izdomājis kā viņas tēlu padarīt interesantāku. Vispirms krāsa. Tā kā šobrīd modē ir dabīgie toņi Ingai tiks ietonēti mati tumši pelēkbrūnā tonī. Matu virspusi iekrāsos gaišās šķipsnās. Edgara vārdiem sakot: «Gribu Ingu padarīt maigāku»

Griezumā frizieris  atbrīvos matus no «čolkas» . Tas Ingas sejai piedodot tādu kā smagumu, skarbumu.

Inga skatās lielām acīm. Redzams, ka satraucas. Edgars viņu mierina: «būs labi, es zinu.»
Laiks rit... Ingai lēnāk... Satraukums ir pārgājis.

Tālāk seko skropstu pieaudzēšanas procedūra. To veiks salona GRORIA direktore un LeBelle International Inc  (ASV) sertificēta skropstu pieaudzēšanas meistare Baiba Arāja.  Ingai ir ļoti skaistas acis un tāpēc liela izdaiļošana vai acu vizuāla palielināšana nav nepieciešama. Pieaudzēsim viņai 0.15 biezuma un 8mm garuma melns skropstas vidēja biezuma, koncentrējot uz acs ārējo kaktiņu.

Procedūra ilgs apmēram 1 sundu. Ingai ir bijušas pieaudzētās skropstas, bet tās viņa likusi tikai uz kādu svarīgu pasākumu.

Pulkstenis jau 15:00. Sākas košuma laiks. Nododam Ingu Stila meistares Vinetas Minkevičas rokās. Sākas nobeiguma taisne.... tiek uzlikts grims un doti padomi, kā pareizi izvēlēties krāsas un kā pareizi krāsoties.

Vineta Ingai izvēlas «fuksijas lillā» plakstiņu ēnas kombinējot ar  zeltītiem spīdumiem. Virsējā plakstiņa kontūra tiks ietonēta ar lillīgu laineri, kas padarīs acis viegli izceltas.
Vaigiem izmantos vieglu iedeguma toni akcentējot to ar vaigu sārtumu. Uzacis Ingai ir smukas, dabīgas...nav ko uzlabot. Lūpas būs sulīgi rozā.  Nedaudz lūpu spīduma ar lūpu palielinošu pipariņu. Tas piedos jutekliskumu un nedaudz nebēdnības Ingas nopietnībai.

Ik pa brīdim ieskrien Edgars piekārtot matus. Ir jau atnācis fotogrāfs Reinis. Drīz viss būs galā.  Pārvērtības ir notikušas. Varbūt ne visiem tas būs kaut kas īpašs, bet  Ingai noteikti. Kā viņa jūtas? Burvīgi viņa saka!

Inga: No sākuma, gan bijis šoks. Esmu daudz savādāka! Mans atklājums ir gēla nagi kājām. Tos es noteikti taisīšu vēl.  Matu krāsa? Nu jāpierod. Vispār domāju, ka atstāšu. Nu vismaz kādu laiku.

Par spīti visiem komentāriem, jūtos forši! Tie komentāri tikai piedeva oglīti. Es tagad jūtos kā slavenība. Nu ne jūtos, bet labāk izprotu viņus. Ar kādām grūtībām viņiem nākas saskarties un ar kādām nenovīdībām. Esmu laimīga!

Dodamies uz fotografēšanās vietu – galeriju „Birkenfelds”, kas laipni piedāvāja mums savas greznās telpas.

Katrā ziņā, Inga ir pārvērtusies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu